Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa952
mod_vvisit_counterTegnap919
mod_vvisit_counterEz a hét7159
mod_vvisit_counterMúlt hét9022
mod_vvisit_counterEz a hónap23066
mod_vvisit_counterMúlt hónap41149
mod_vvisit_counterÖsszesen3585492

Online látogatók: 16
Az Ön adatai: 54.158.208.189
,
Mai nap: 2018 okt. 21.

Budakeszi Gyermekvilág

Márton-napi fények a Tarkabarka-Kunterbunt Óvodában/Martinslichter im Kindergarten Kunterbunt

Még óvodánk udvarán tarkabarkák a levelek a fákon, mégis elérkezett az őszvégi hangulatban a várva várt Márton-nap. Noch sind die Blätter bunt in unserem Kindergarten, aber der Martinstag ist schon in dieser herbstlichen Stimmung angekommen.

2100 alkalommal olvasva

Tarkabarka ovisok a légi mentőbázison/ Kindergartenkinder auf der Luftrettungsbasis

A Tarkabarka-Kunterbunt Óvoda gyermekei különleges élményben részesülhettek. Dr. László Előd apukának köszönhetően a gyerekek a budaörsi légi mentőbázist nézhették meg. Orvos, ápoló, helikopterpilóta, szerelő mutatott meg nekünk mindent, így a helikoptert belülről is.

1356 alkalommal olvasva

Tarkabarka nap egy hétig

A hagyományokhoz híven óvodánk ebben az évben is megrendezte a gyermekek által is várva várt Nemzetiségi Hetet és Tarkabarka Napot, melyek a nevelési évünk kiemelt eseményei. A hét minden napja új eseményeket hozott: hétfőn a Herczeg-tánccsoport tagjai léptek fel, melyen többnyire a volt óvodásainkat is viszontláthattuk. Színes, lendületes műsoruk után óvodánk udvarán gyermekeinkkel ismét egy picit ők is ovisokká válhattak, mikor együtt tanultunk új lépéseket és formációkat egy rögtönzött táncház közepette.

1403 alkalommal olvasva

Nyílt nap a Nagy Sándor József Gimnáziumban

 

1491 alkalommal olvasva

Tarkabarka Sportnap

Már-már azt hittük, ismét elmarad a nagy verseny, és az égiek sem akarják, hogy az ovisok összemérhessék erejüket, ügyességüket, tudásukat egy közös nagy játékos sportnapon. A HÍD Szociális és Gyermekjóléti Intézményi Társulás rendezésében és szervezésében a májusban meghirdetett napokra hiába készültek a gyermekek, mert az a kevés kis csapadék, amit idén élvezhettünk, az pont akkorra tartogatta magát.

1328 alkalommal olvasva

?Jótettedért jót kapsz.?

Szeptember 30-a a magyar népmese napja. Ez alkalomból ovisainkat egy meseelőadással leptük meg, amelyet az óvó nénik lelkes csapata adott elő. E napra immár hagyományteremtő napként készültünk.

1306 alkalommal olvasva
Ma 2018. október 21., vasárnap, Orsolya napja van.