Bicibusz – Módosított útvonal!

Rendőrséggel, valamint a Polgárőrséggel folytatott mai egyeztetések nyomán, közlekedésbiztonsági okok miatt módosítottuk az útvonalat. A rendvédelmi szervek rizikósnak ítélték mind a Meggyes utca, mind a Temető utca reggeli forgalmát.
️Sajnos ezúttal is bebizonyosodott, hogy városunk nagyon körülményesen kerékpározható szabályosan, ha egyáltalán.
🌬A Szél utcát ugyanakkor tudják úgy biztosítani, hogy azon biztonságosan és kényelmesen (az emelkedőn akár tolva) tudjunk haladni.

🚲A Darányi és az Alvég felől csatlakozó bringások a Kormányablak mögötti teresedésnél fognak tudni beszállni 7:25 körül.

Friss térkép itt

További tudnivalókkal még jelentkezünk a következő napokban.

🙏Bízunk benne, hogy a közlekedési kultúra és az infrastruktúra már rövidtávon fel fog nőni az ilyen használati módokhoz is és hamarosan nem lesz szükség a rendvédelmi szervek bevonására.

MiniBicibusz
A fenti, hosszabb menettel egy időben Tóth Balázs a Tarkabarka Oviba tartó csoportot vezeti. Ezzel kapcsolatban két nagyon fontos tudnivaló van:
Az eredeti tervvel ellentétben a gyülekezés a parkban, a Gyógyszertár melletti térkövezett területen lesz 7:10-től, és 7:15-kor indulunk. Ne késsetek, nem tudunk várni, hiszen a lényeg az együtt haladás! Csak a parkon kerékpározunk végig együtt, biztonságos útvonalon.
Az óvodába mindenki ugyanúgy szülővel vagy nagyszülővel jöjjön, mint máskor is. Az óvodások még picik, a védett kerékpárutak hiánya nem tesz lehetővé önálló haladást. A parkból az óvoda előtti lámpánál úgy kelünk át, ahogy mindig.

www.facebook.com

Megosztom a cikket