Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa966
mod_vvisit_counterTegnap919
mod_vvisit_counterEz a hét7173
mod_vvisit_counterMúlt hét9022
mod_vvisit_counterEz a hónap23080
mod_vvisit_counterMúlt hónap41149
mod_vvisit_counterÖsszesen3585506

Online látogatók: 14
Az Ön adatai: 54.158.208.189
,
Mai nap: 2018 okt. 21.

Állati jó programok lesznek szombaton a Budakeszi Vadasparkban

 

Állati jó programok lesznek szombaton, és még három alkalommal októberben az állatok világnapja alkalmából. Október 24., 25., és 26-án a budakeszi óvodások számára lesz ingyenes a belépés.

 

Kisállattréninggel, madárgyűrűzéssel, kutya-örökbefogadással és állatvédelemről szóló előadásokkal is várja szombaton a Budakeszi Vadaspark az állatok világnapja alkalmából a látogatókat. Budakeszi város óvodái meghívást kaptak a Budakeszi Vadasparktól az Állatok Világnapja alkalmából.

 

A látogatás minden gyermek számára ingyenes lesz, egybekötve egy szelektív szemétgyűjtési tematikus programmal. Az óvodavezetőkkel történt egyeztetés alapján október 24-én a Tartabarka Óvoda, október 25-én a Szivárvány Óvoda, október 26-án a Pitypang Óvoda vesz részt a rendezvényen.

 

Az Assisi Szent Ferenc, az állatok védőszentje emlékére 1931 óta október 4-én megtartott világnap üzenete, hogy az emberek éljenek harmóniában az élőlényekkel és a természettel. A Budakeszi Vadaspark a természethez és az állatokhoz fűződő kötelék erősítésének szellemében különleges, játszva tanító programokkal és előadásokkal készül a világnaphoz kapcsolódó rendezvényén - olvasható a park közleményében.

 

Az interaktív Állatijó Bemutató és a kisállattréningek mellett idén két időpontban Jóba Katalin vadasparki szakember tart előadást az állatvédelemről, amelynek során az érdeklődők tanulhatnak az állatokra veszélyt jelentő műanyagokról, csomagolóanyagokról, a felelős állattartásról és a környezettudatosságról is.

 

Egész nap lehet játszani a Klíma-kaland elnevezésű óriás társasjátékkal, amelyben különböző elgondolkodtató, készségfejlesztő módszerek alkalmazásával játszva tanulhatnak a résztvevők a klímaváltozásról, de egész nap lesz madárgyűrűzési bemutató is, valamint tematikus ugrálóvárak is várják a gyerekeket.

 

Miként az előző években, a Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete jóvoltából idén is lehetőség nyílik behatóbban megismerkedni az elveszett, talált és kóbor kutyákkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókkal, és aki szeretne, örökbe is fogadhat egy kutyát.

 

Forrás: www.vadaspark-budakeszi.hu

 

 


Ma 2018. október 21., vasárnap, Orsolya napja van.