Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa44
mod_vvisit_counterTegnap1573
mod_vvisit_counterEz a hét11268
mod_vvisit_counterMúlt hét8010
mod_vvisit_counterEz a hónap31018
mod_vvisit_counterMúlt hónap42171
mod_vvisit_counterÖsszesen3552295

Online látogatók: 16
Az Ön adatai: 54.92.190.11
,
Mai nap: 2018 szept. 22.

 

Egy újabb közös élmény - Sikeres volt a XXIV. Családi Nap Fesztivál

 

Itt és most, a 24. Budakeszi Családi Napon ismét bebizonyosodott, hogy mi budakesziek, valódi, élő és összetartó közösség vagyunk! - ezzel köszöntötte az esti Ghymes koncert előtt a budakeszieket dr. Győri Ottilia polgármester.

 

Úgy fogalmazott, láthatóan akarunk és tudunk is együtt ünnepelni, Budakeszin ez az egyik fontos értékünk! A polgármester megköszönte a szervezésben és lebonyolításban közreműködő munkáját, elsősorban az Erkel Ferenc Művelődési Központ, a BVV Kft. és a Budakeszi Polgármesteri Hivatal részéről. Idén is volt reggeli Keszikerülő kerékpártúra, főzőverseny, ingyenes étel-ital kóstolók, old timer motoros bemutató, életmentő bemutató gyakorlat az önkéntes tűzoltókkal, kenyéráldás, légiparádé, sétarepülés, folklór- és gyerekműsor, tombola, vásár, és még sok más program.

 

Az időjárás is kegyes volt a budakesziek örömére. A Ghymes koncert nagy sikert aratott és a későesti tűzijátékot is sokan megcsodálták, megtapsolták a Farkashegyi repülőtéren. Köszönjük, Budakeszi! Veletek jövőre ugyanitt!

 

Ma 2018. szeptember 22., szombat, Móric napja van.

Következő programok