Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1043
mod_vvisit_counterTegnap879
mod_vvisit_counterEz a hét6065
mod_vvisit_counterMúlt hét5239
mod_vvisit_counterEz a hónap20324
mod_vvisit_counterMúlt hónap33384
mod_vvisit_counterÖsszesen3442821

Online látogatók: 20
Az Ön adatai: 54.224.235.183
,
Mai nap: 2018 jún. 24.

Várja a Budakeszi iskolásokat a Hegyvidéki Mátyás tábor!

Önkormányzatunk ez évben is jelentős összeggel támogatja a budakeszi diákok táborozását a csodaszép Hegyvidéki Mátyás táborban. Célunk, hogy a nyári szünetben a Budakeszi gyermekek is pihentető környezetben sportolhassanak, játszhassanak és kiránduljanak, amíg a szülők dolgoznak. Ez évben a július 10. és augusztus 18. között tudják fogadni a Budakeszi szülők gyermekeit a Mátyás Táborban (cím: Budapest, Mátyás király út 53/B).

A tábor természetvédelmi területen fekszik: óriási homokozó, sportpályák, játszótér és úszó medence biztosítja a változatos tartalmas kikapcsolódást. Védőnő ügyel a gyermekek egészségére, és napi háromszori minőségi étkezés biztosított.(Allergiásoknak csak ebédet tudnak biztosítani, tízórait otthonról kell hozni.) A programok között szerepel számháború, sportverseny, homokvárépítő verseny, kreatív kézműves foglalkozás, és kirándulás, változatos helyszínekre. A túrákon bebarangolják a Budai ? hegyek erdőségeit. Közvetlenül a táborból nyílik egy tanösvény, melyet végig járva megismerkedhetnek a Budai ? hegység növény,- és állatvilágával, földtörténeti múltjával.

Budakeszi pedagógusok kísérik a gyermekeket.

Gyülekezés az Erkel Ferenc Művelődési Központ ifjúsági klubjában reggel 7.30 ?tól, és ide érnek vissza 16.30-ra.  Jelentkezni folyamatosan lehet az önkormányzat ügyfélszolgálatán a tábor költség befizetésével, de legkésőbb a tábort megelőző hét hétfő 17 óráig.

A tábor támogatott költsége egy hétre a külön programokkal együtt 14 200 Ft. Jelentkezés csak a befizetett tábordíjjal együtt érvényes. A tábor díját készpénzben az önkormányzat ügyfélszolgálatán kell befizetni.

Betegség esetén a lemondás napját követő napok étkezési költségét tudja a hegyvidéki önkormányzat visszatéríteni.

A jelentkezési lap az önkormányzat honlapjáról is letölthető.

Minimum hét gyermek jelentkezése esetén indul a táboroztatás.

Érdeklődni lehet munkaidőben Tajti Enikőnél, tel: 06 23 /535-710,

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Bakács Bernadett

alpolgármester

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , tel:  +3630 951 3368

Ma 2018. június 24., vasárnap, Iván napja van.

Következő programok