Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa628
mod_vvisit_counterTegnap1201
mod_vvisit_counterEz a hét6004
mod_vvisit_counterMúlt hét6464
mod_vvisit_counterEz a hónap18909
mod_vvisit_counterMúlt hónap29247
mod_vvisit_counterÖsszesen3284235

Online látogatók: 17
Az Ön adatai: 54.82.29.141
,
Mai nap: 2018 jan. 19.

Meglepetés a Fűzfa-kupán

Idén a hetedik alkalommal rendezte meg a Fűzfa Egyesület röplabdatornáját, amelyre ezúttal 10 csapat nevezett. A tornát meglepetésre a Budakeszi Felvidék csapata nyerte meg. A Fűzfa utcában lévő parkban kialakított 2 füves pályán vasárnap délután egészen sötétedésig folyt a küzdelem, a sportszerető résztvevők izgalmas csatákban döntötték el a továbbjutásokat. A négyes döntő is kiélezett küzdelmet hozott, idén nem sikerült a Nagy Sándor József Gimnázium címvédése.

 

 

 

A Fűzfa Egyesület 2005-ben döntött úgy, hogy Budakeszi sportszerető baráti társaságainak röplabdakupát szervez, amelyre az akkor sittlerakóból parkká alakított füves terület adott lehetőséget. Az első kupa nagyon jól sikerült, így azóta minden évben megrendezték a röplabda-tornát.

 

Idén is tíz csapat érkezett összemérni erejét: ott volt az önkormányzat csapata, az eddig ötször nyerő Nagy Sándor József Gimnázium csapata, a JobbKor Egyesület és további hét baráti társaság. A csoportmeccsek nagy küzdelmet hoztak, a 4 továbbjutó csapat pedig körmérkőzéssel döntötte el a végső győztest. Nagy csatában végül a Budakeszi Felvidék csapata nyerte a tornát, Keller Tibor vezetésével.

 

A dobogós csapatoknak a torna díszvendége, Sarlós György olimpiai ezüstérmes evezős (1968, Mexikó) adta át a kupákat.

 

KÉPTÁR

 

További információk, eredmények a Fűzfa Egyesület honlapján.

 

B.G.

Ma 2018. január 19., péntek, Sára és Márió napja van.