Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa805
mod_vvisit_counterTegnap1159
mod_vvisit_counterEz a hét805
mod_vvisit_counterMúlt hét6181
mod_vvisit_counterEz a hónap21245
mod_vvisit_counterMúlt hónap33384
mod_vvisit_counterÖsszesen3443742

Online látogatók: 5
Az Ön adatai: 54.159.91.117
,
Mai nap: 2018 jún. 25.

Csak egy kattintás, és  megkapja a Budakeszi Hírmondó hírlevelét!


2018. május 25-én hatályba lépett GDPR (Egységes Európai Adatvédelmi Rendelet), ami az átláthatóbb adatkezelést teszi kötelezővé.

Ezért az utolsó kiküldött hírlevelünkben kértük hozzájárulását, hogy továbbra is küldhessük a Budakeszi Hírmondó hírlevelét havi rendszerességgel az email címére.

Amennyiben erről szóló hírlevelünket nem kapta meg vagy nem klikkelt a "megerősítem" gombra, azonban továbbra is szeretné olvasni a Budakeszi Hírmondó aktuális híreit, úgy kérjük, hogy itt ezen az oldalon  a "feliratkozás" gombra kattintva tegye meg.

Az adatkezelési elvekről és kötelezettségekről

ITT

tájékozódhat bővebben. Az adatokat kizárólag a Budakeszi Hírmondó hírlevelének küldésére használjuk és azokat visszavonásig tároljuk. A hírlevélről való leiratkozás az alábbi linken történik. Amennyiben leiratkozik a hírlevelünkről, az adatait véglegesen töröljük az adatbázisunkból. A ?feliratkozás? gomb megnyomásával kijelenti, hogy elolvasta és tudomásul vette az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

 

FONTOS! Csak akkor kapja meg május 25. után  a Budakeszi Hírmondó legújabb hírlevelét, hogyha feliratkozik a fenti gombra kattintva

captcha 
Ma 2018. június 25., hétfő, Vilmos napja van.

Következő programok