Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa609
mod_vvisit_counterTegnap1159
mod_vvisit_counterEz a hét609
mod_vvisit_counterMúlt hét6181
mod_vvisit_counterEz a hónap21049
mod_vvisit_counterMúlt hónap33384
mod_vvisit_counterÖsszesen3443546

Online látogatók: 17
Az Ön adatai: 54.224.255.17
,
Mai nap: 2018 jún. 25.

Lakossági járdaépítési pályázat benyújtási határidejének meghosszabbítása

Budakeszi Város Önkormányzata lakossági járdaépítés támogatására pályázatot írt ki, melynek benyújtási határidejét 2014. június 30-áig meghosszabbította.

 

 

  1. 1. A pályázat célja: a lakossági önerővel megvalósuló járdaépítés és -felújítás támogatása, egyben a járdaépítés és -felújítás lakossági közreműködéssel történő megvalósításának ösztönzése.

2. A pályázók köre: pályázhatnak a Budakeszi város közigazgatási területén járdával kiszolgált vagy kiszolgálandó ingatlanok tulajdonosai (tulajdonközösség esetén a tulajdonostársak), továbbá ezen ingatlanok bérlői, a használói, valamint a haszonélvezői, illetve az általuk létrehozott közösségek.

3. A pályázaton való részvétel feltétele: a pályázók vállalják a pályázatuk keretében megépítendő vagy felújítandó járdaszakasz megvalósítási költségeinek rájuk eső, a jelen kiírás 9. d pontjában meghatározott részét.

4. Pályázatok beadása: a pályázatokat a kiírás 1. számú melléklete szerinti pályázati űrlapon lehet a Polgármesteri Hivatalba benyújtani. A pályázathoz csatolni kell a 2. számú melléklet szerinti nyilatkozatot is. (A pályázati űrlapok átvehetőek a Budakeszi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, vagy letölthetőek a http://hirmondo.budakeszi.hu/kozerdeku/palyazat internet címről.)

A pályázatokat a Polgármesteri Hivatalnak (2092 Budakeszi, Fő utca 179.) postai úton kell megküldeni vagy a hivatal ügyfélszolgálatán, zárt borítékban kell leadni. A borítékon fel kell tüntetni:

  • a pályázat megnevezését: Járdaépítés 2014
  • a pályázó nevét, címét vagy a pályázó közösség megnevezését és a képviselő nevét, címét.

5. Módosított benyújtási határidő: a pályázat meghosszabbított benyújtási határideje: 2014. június 30.

6. A pályázatok elbírálása: a pályázatokat a szakbizottságok előzetes véleményezése alapján Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete bírálja el.

7. Elbírálási határidő: a beérkezett pályázatok meghosszabbított elbírálási határideje: 2014. július 31.

8. A pályázatok elbírálásának szempontjai:

a)a tervezett gyalogjárda várható forgalma,

b) a tervezett járdaépítés költsége,

c)a tervezett járda hossza,

d) a tervezett járdaépítésben résztvevők száma,

e) a tervezett járdaépítéssel érintettek száma,

f)városfejlesztési és városrendezési szempontok.

9. A támogatás alapja, módja, mértéke, a felhasználás feltételei:

a)a járdaépítésre és/vagy járdafelújításra a sikeres pályázók az Önkormányzattal járdaépítési társulást hoznak létre;

b) a társulás tagjaként az Önkormányzat a költségvetésben erre a célra elhatárolt járdafejlesztési keretének terhére pénzbeli támogatást nyújt;

c)  az adott pályázatra vonatkozó támogatásként a járdaépítés és -felújítás munkadíját és egyéb költségeit - az anyagköltség kivételével ?Budakeszi Város Önkormányzata biztosítja. A kivitelezést a BVV Kft. végzi;

d)a pályázók pályázati önrészként biztosítják az adott járdaszakasz építéséhez vagy felújításához szükséges, a BVV Kft. által egységesen beszerzendő építőanyag költségét. A fizetendő összeg kiszámításának módja: a pályázattal érintett járdaszakasz területe m2-ben szorozva a fajlagos anyagárral - bruttó 2500 Ft/m2-rel;

e) A támogatás a bírálati szempontoknak való megfelelés és a 8. b pontban meghatározott keret függvénye;

f)A járdaépítéshez a meghatározott támogatáson felül - bármely okból felmerülő többletigény esetén - további támogatás nem adható.

10. Műszaki feltételek: a járdaépítés és -felújítás feltételeiről szóló műszaki tájékoztató átvehető a Budakeszi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, vagy letölthetőek a http://hirmondo.budakeszi.hu/kozerdeku/palyazat internet címről.

11. Közműegyeztetés: a közműegyeztetést a Polgármesteri Hivatal végzi.

12. Műszaki átvétel: a megépített járdaszakaszokat a Polgármesteri Hivatal szakemberei ellenőrzik.

 

13. Amennyiben a járdaépítés vagy járdafelújítás a társulás tagjai által közösen meghatározott időponton túl, a pályázónak felróható okból nem, vagy nem a műszaki és gazdasági feltételeknek megfelelő módon valósul meg, a pályázó a támogatást köteles az Önkormányzatnak 60 napon belül visszafizetni.

14. A gyalogjárda-építési támogatás a gépkocsibehajtók kiépítéséhez nem használható fel!

A pályázattal kapcsolatos egyéb tudnivalók, információk a http://hirmondo.budakeszi.hu/kozerdeku/palyazat honlapcímen, vagy telefonon a 23/535-71023/535-7105-710/157 melléken ügyfélfogadási időben kaphatók.

Budakeszi 2014. május 22.

 

Budakeszi Város Önkormányzata

képviseletében

dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia

polgármester

Ma 2018. június 25., hétfő, Vilmos napja van.

Következő programok