Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1304
mod_vvisit_counterTegnap1321
mod_vvisit_counterEz a hét1304
mod_vvisit_counterMúlt hét14078
mod_vvisit_counterEz a hónap35132
mod_vvisit_counterMúlt hónap42171
mod_vvisit_counterÖsszesen3556409

Online látogatók: 6
Az Ön adatai: 185.33.54.252
,
Mai nap: 2018 szept. 24.

Lakossági járdaépítési pályázat benyújtási határidejének meghosszabbítása

Budakeszi Város Önkormányzata lakossági járdaépítés támogatására pályázatot írt ki, melynek benyújtási határidejét 2014. június 30-áig meghosszabbította.

 

 

  1. 1. A pályázat célja: a lakossági önerővel megvalósuló járdaépítés és -felújítás támogatása, egyben a járdaépítés és -felújítás lakossági közreműködéssel történő megvalósításának ösztönzése.

2. A pályázók köre: pályázhatnak a Budakeszi város közigazgatási területén járdával kiszolgált vagy kiszolgálandó ingatlanok tulajdonosai (tulajdonközösség esetén a tulajdonostársak), továbbá ezen ingatlanok bérlői, a használói, valamint a haszonélvezői, illetve az általuk létrehozott közösségek.

3. A pályázaton való részvétel feltétele: a pályázók vállalják a pályázatuk keretében megépítendő vagy felújítandó járdaszakasz megvalósítási költségeinek rájuk eső, a jelen kiírás 9. d pontjában meghatározott részét.

4. Pályázatok beadása: a pályázatokat a kiírás 1. számú melléklete szerinti pályázati űrlapon lehet a Polgármesteri Hivatalba benyújtani. A pályázathoz csatolni kell a 2. számú melléklet szerinti nyilatkozatot is. (A pályázati űrlapok átvehetőek a Budakeszi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, vagy letölthetőek a http://hirmondo.budakeszi.hu/kozerdeku/palyazat internet címről.)

A pályázatokat a Polgármesteri Hivatalnak (2092 Budakeszi, Fő utca 179.) postai úton kell megküldeni vagy a hivatal ügyfélszolgálatán, zárt borítékban kell leadni. A borítékon fel kell tüntetni:

  • a pályázat megnevezését: Járdaépítés 2014
  • a pályázó nevét, címét vagy a pályázó közösség megnevezését és a képviselő nevét, címét.

5. Módosított benyújtási határidő: a pályázat meghosszabbított benyújtási határideje: 2014. június 30.

6. A pályázatok elbírálása: a pályázatokat a szakbizottságok előzetes véleményezése alapján Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete bírálja el.

7. Elbírálási határidő: a beérkezett pályázatok meghosszabbított elbírálási határideje: 2014. július 31.

8. A pályázatok elbírálásának szempontjai:

a)a tervezett gyalogjárda várható forgalma,

b) a tervezett járdaépítés költsége,

c)a tervezett járda hossza,

d) a tervezett járdaépítésben résztvevők száma,

e) a tervezett járdaépítéssel érintettek száma,

f)városfejlesztési és városrendezési szempontok.

9. A támogatás alapja, módja, mértéke, a felhasználás feltételei:

a)a járdaépítésre és/vagy járdafelújításra a sikeres pályázók az Önkormányzattal járdaépítési társulást hoznak létre;

b) a társulás tagjaként az Önkormányzat a költségvetésben erre a célra elhatárolt járdafejlesztési keretének terhére pénzbeli támogatást nyújt;

c)  az adott pályázatra vonatkozó támogatásként a járdaépítés és -felújítás munkadíját és egyéb költségeit - az anyagköltség kivételével ?Budakeszi Város Önkormányzata biztosítja. A kivitelezést a BVV Kft. végzi;

d)a pályázók pályázati önrészként biztosítják az adott járdaszakasz építéséhez vagy felújításához szükséges, a BVV Kft. által egységesen beszerzendő építőanyag költségét. A fizetendő összeg kiszámításának módja: a pályázattal érintett járdaszakasz területe m2-ben szorozva a fajlagos anyagárral - bruttó 2500 Ft/m2-rel;

e) A támogatás a bírálati szempontoknak való megfelelés és a 8. b pontban meghatározott keret függvénye;

f)A járdaépítéshez a meghatározott támogatáson felül - bármely okból felmerülő többletigény esetén - további támogatás nem adható.

10. Műszaki feltételek: a járdaépítés és -felújítás feltételeiről szóló műszaki tájékoztató átvehető a Budakeszi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, vagy letölthetőek a http://hirmondo.budakeszi.hu/kozerdeku/palyazat internet címről.

11. Közműegyeztetés: a közműegyeztetést a Polgármesteri Hivatal végzi.

12. Műszaki átvétel: a megépített járdaszakaszokat a Polgármesteri Hivatal szakemberei ellenőrzik.

 

13. Amennyiben a járdaépítés vagy járdafelújítás a társulás tagjai által közösen meghatározott időponton túl, a pályázónak felróható okból nem, vagy nem a műszaki és gazdasági feltételeknek megfelelő módon valósul meg, a pályázó a támogatást köteles az Önkormányzatnak 60 napon belül visszafizetni.

14. A gyalogjárda-építési támogatás a gépkocsibehajtók kiépítéséhez nem használható fel!

A pályázattal kapcsolatos egyéb tudnivalók, információk a http://hirmondo.budakeszi.hu/kozerdeku/palyazat honlapcímen, vagy telefonon a 23/535-71023/535-7105-710/157 melléken ügyfélfogadási időben kaphatók.

Budakeszi 2014. május 22.

 

Budakeszi Város Önkormányzata

képviseletében

dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia

polgármester

Ma 2018. szeptember 24., hétfő, Gellért és Mercédesz napja van.

Következő programok