ÚjraSzerelem 2.0 – Budakeszi házaspáros 7 próba

Ezzel a címmel rendeznek a Budakeszin élő házaspárok részére – a tavalyihoz hasonlóan – egy házaspáros élményprogramot. Jelentkezni e-mailben lehet február 8-áig , a www.facebook.com/ujraszerelem oldalon.

Tavaly februárban több mint 100 házaspár jelentkezett a Budakeszin megrendezett házaspároknak szóló „szeretetkalandra”, házaspáros 7 próbára. A kitűzött feladatokat valamennyi jelentkező házaspár teljesítette.

A szervezők tavaly a FB-oldalukon úgy fogalmaztak: „A záró alkalmat megtartottuk, DE a történetnek még nincs vége… Mindenkinek a saját házas-társas-játéka folytatódik! Ehhez szeretnénk időnként majd icipici segítséget adni: programok, gondolatok megosztásán keresztül. Ez a felület legyen egy házaspároknak szóló „ébresztőóra”, amely néha felébreszti elbóbiskoló párkapcsolatunkat! :-)”

A kezdeményezés FB-oldalán lévő néhány tavalyi komment: „Mi azóta minden nap próbálunk legalább egyet megvalósítani a 7 közül. Köszönjük az elindítást!”, „Élmény volt és fejlődés, köszönjük”.

A szervezők idén február 10-én, a Házasság Hetében indítják útjára az e-mailen megküldött feladatok sorát, a házaspárok 7 próbáját. A felhívás szövege:

„Kedves Házaspárok!

„ÚjraSzerelem 2.0”, ezzel a címmel kerül megszervezésre a Budakeszin élő házaspárok részére – a tavalyihoz hasonlóan – egy házaspáros élményprogram. A szervezők 2019. február 10-én, a Házasság Hetében indítják útjára az e-mailen megküldött feladatok sorát, a házaspárok 7 próbáját!

További részletek:

 www.facebook.com/ujraszerelem

     

 

 

 

 

 

Megosztom a cikket