The Last Ride – Búcsú a régi bringapályától

Szombaton, július 11-én extrém kerékpáros találkozó lesz a Sportpálya bringaparkjában. A találkozó megrendezésének apropója: a meglévő pálya méltó elbúcsúztatása, mielőtt elkezdődne az új megépítése. Az esemény iránt minden várakozást felülmúló országos érdeklődés tapasztalható. A szervezők Kecskemétről, Pécsről, Nyíregyházáról, Miskolcról, Paksról, Balassagyarmatról, és Budapestről is várnak extrém kerékpárosokat.

Részlet a program leírásából: „A kötetlen bringázás mellett, megnevezünk egy kiemelkedő trükk (best trick) és egy kiemelkedő kört (best line) is. Amikor pedig a Keszifornia felett lemenő nap fényei megcsillannak a pumptracken, kiderül ki a leggyorsabb, az utolsó meneten. A nevezési díjat, nyugodtan rakjátok félre az este folyamán fogyasztandókra! VÉDŐFELSZERELÉS HASZNÁLATA KÖTELEZŐ! Este egy hangulatos kis zenés mulatsággal intünk búcsút a napnak.”

További információk: https://www.facebook.com/events/887536858409454/

The Last Ride – Búcsú a régi bringapályátólSzombaton, július 11-én extrém kerékpáros találkozó lesz a Sportpálya…

Közzétette: Budakeszi Hírmondó hivatalos oldala – 2020. július 9., csütörtök

Riders

The Last Ride. Közös bringázással búcsúztatták el az extrém-biciklisták a Budakeszi Bikeparkot, ahol rövidesen kezdődik a felújítás. A Budakeszi Riders és Budakeszi Önkormányzata összesen hétmillió forintból alakítja át a létesítményt.

Közzétette: Budakeszi Hírmondó hivatalos oldala – 2020. július 11., szombat

Megosztom a cikket