Támogassa Ön is az idei Családi Nap Fesztivál megvalósulását!

Budakeszi Város Önkormányzata a XIX. Családi Nap Fesztivál lebonyolítására közérdekű kötelezettségvállalást szervez. A képviselő-testület díszülésére augusztus 20-án a Himnusz-szobornál, míg az egész napos főzőversenyre 2013. augusztus 25-én, vasárnap kerül sor a Farkashegyi repülőtéren.

 

Felhívással fordulunk Budakeszi lakosságához, civil szervezeteihez, vállalkozóihoz, hogy természetbeni, anyagi hozzájárulásukkal támogassák a 19. éve megrendezésre kerülő, városunk egyik legkiemelkedőbb és legközkedveltebb rendezvényét, a Családi Nap Fesztivál megvalósulását. Nagyobb mértékű támogatás esetén nevét vagy ? vállalkozás esetén ? cégének logóját feltüntetjük a rendezvény nyomdai kiadványában, továbbá a fesztivál napján elhelyezzük molinóját a színpad előtt. A rendezvény összes kisebb és nagyobb támogatóját (természetbeni és /vagy anyagi támogatás esetén egyaránt) feltüntetjük a Hírmondó önkormányzati újság soron következő számában.

Tisztelettel várjuk felajánlásaikat az OTP 11742348-15390022-00930000 számú bankszámlaszámra.  (A közlemény rovatban kérjük feltüntetni: Családi Nap), illetve felajánlásaikat a pm.titkar@budakeszi.hu e-mail címre vagy a Budakeszi Polgármesteri Hivatal (2092 Budakeszi, Fő u. 179.) Kabinet osztályára.

Közreműködésüket, hozzájárulásaikat ezúton is tisztelettel köszönjük!

 

dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia

polgármester

polgármester

 

Kapcsolódó cikk:

Családi nap 2012

Megosztom a cikket