Ingyenes közlekedésbiztonsági e-learning képzés

Reggel iskolába menet, délután hazafelé sétálva, a buszmegállóban várakozva, vagy amikor tanulás után biciklizni mész a barátaiddal – mindig közlekedsz.

A közúti közlekedésbiztonsági akcióprogram célja, hogy megtanítsunk arra, hogyan közlekedhetsz a lehető legbiztonságosabban, elkerülve a baleseteket és a veszélyes helyzeteket.

 

Kiknek szól a program?

A program az általános iskolák 1-8. évfolyamosait, valamint a középiskolák 9-12. évfolyamainak tanulóit célozza meg. Segít nekik abban, hogy gyalogosként, kerékpárosként vagy éppen egy jármű volánja mögött ülve a szabályokat ismerve és tiszteletben tartva, biztonságosan vegyenek részt a közlekedésben.

Szól emellett a köznevelési intézmények pedagógusainak is, akik a gyalogos, kerékpáros és segédmotoros kerékpáros közlekedési és közlekedésbiztonsági ismeretek átadásához szükséges útmutatókhoz juthatnak hozzá a program segítségével.

 

Ingyenes elektronikus (e-learning) tananyagok

Az oktatás során nem kell vaskos könyveket lapozgatnod, hiszen a tanulási folyamat számítógépen, az interneten keresztül történik. A projekt időtartamán belül az ismeretek elsajátításával egyéni tempóban lehet haladni, ráadásul a tanulás helyszíne sem kötött, így tanulhatsz az iskolában vagy akár otthonról is – az egyetlen feltétel, hogy rendelkezz internetkapcsolattal.

Az e-learning tananyagokban a közlekedésbiztonsági ismeretek a megszokottól eltérő, szórakoztató és interaktív formában kerülnek a monitorokra, ami elősegíti az információk könnyebb és jobb elsajátítását. Próbáld ki, hogyan működik a gyakorlatban!

Miért érdemes elvégezni?

A közlekedési ismeretek elsajátítása és az, hogy biztonságosan vegyél részt a forgalomban önmagában is fontos és elegendő indok a programban való részvételre.

Ezen felül a tananyagokat elvégző diákok és pedagógusok egy névre szóló e-kuponkód segítségével jogosulttá válnak egy ingyenes, az „AM”, „A”, „A1”, „A2” vagy „B” kategóriás jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti KRESZ-tanfolyam elvégzésére.

A képzés e-learning rendszerben történik, így ha tetszik ez a tanulási mód, egészítsd ki tudásod, és készülj fel így a KRESZ-vizsgára is! Siess, mert az ingyenességet biztosító e-kuponkódot csak az első 50.000 jelentkező használhatja fel! Bővebb információt a kuponokról itt találsz.

 

Verseny

A részt vevő iskolák között 2 kategóriában indítunk versenyt:

  • a teljes tanulói létszámhoz viszonyítva a legtöbb végzett tanulót felmutató intézmény ajándékot kap, továbbá
  • az az intézmény is díjazásban részesül, amelynek pedagógusai a legaktívabbak.

A verseny állása oldalunkon hamarosan nyomon követhető.

Regisztrálj, és támogasd iskoládat abban, hogy Ti legyetek az ország legbiztonságosabban közlekedő diákjait felsorakoztató oktatási intézménye!

 

http://tanuloknak.hu/

Megosztom a cikket