Frissítse fel KRESZ-tudását!

Mindennap autóvezetők és kerékpárosok százezrei vesznek részt a közlekedésben. Ön is köztük van? Vajon ismeri és betartja-e száz százalékban az Önre vonatkozó közlekedési szabályokat? Honlapunkon tesztelheti tudását és felfrissítheti azon ismereteit, amelyekre már kevésbé emlékszik.

 

Ingyenes e-learning képzés a biztonságosabb közlekedés érdekében!

 

A tudatos, felelősségteljes közlekedés megteremtése, és ezáltal a balesetek megelőzése mindannyiunk közös érdeke. A vezetési gyakorlat nehezen pótolható, viszont a szabályok naprakész ismerete, valamint a veszélyhelyzetek időben történő felismerése és elkerülése nagymértékben járul hozzá ahhoz, hogy biztonságosabban vehessünk részt a közlekedésben. Ehhez kíván segítséget nyújtani a Nemzeti Közlekedési Hatóság által életre hívott Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram, melynek keretében ezen az oldalon közlekedési és közlekedésbiztonsági ismeretek oktatását biztosítja ingyenesen a Magyar Állam. A közlekedésbiztonsági projekt 2015. június 15-ig tart.

 

Kiknek szól?

Segédmotort, motorkerékpárt, személygépkocsit, teherautót, buszt vezet? Esetleg kerékpárral rója nap mint nap a kilométereket? Bármelyik közlekedési eszközről is legyen szó, KRESZ-tudásának naprakészen tartása, időről időre történő felfrissítése kulcsfontosságú ahhoz, hogy biztonságosan és felelősen közlekedjen az utakon.

 

A program tehát mindenkihez szól, aki valamilyen járművet kormányozva aktívan vesz részt a közlekedésben.

 

kreszfelfrissito.hu

Megosztom a cikket