2022. februárban is Normális Család

Ismét megszervezzük nagy sikerű tréningsorozatunkat a Generációk Házában, amelyre szeretettel várjuk Budakeszi járás polgárait; rendhagyó kikapcsolódásra, különleges fejlődési lehetőségre.

2022. február 7-től március 21-ig;
hétfő esténként, egymás után
6 alkalommal (kivétel március 15.) 17-19 óráig.

Az elmúlt három évben közel kétszázan vettek részt a Normális Család 1.0 tréningsorozaton, ahol a kommunikációs készségeink fejlesztésével foglalatoskodunk. A tréning célja az, hogy a kisgyermekkorunkban öntudatlanul elsajátított, kevésbé hatékony közlési mintákat átformáljuk. Az átalakítás módja, tempója kinek-kinek egyéni adottságai szerint történik. Mindenkit megvárunk, lehet bátran kérdezni, és lehet hibázni is. Megkeressük azt is, mi kell ahhoz, hogy a figyelmünket tudatosan irányítsuk, és fölösleges minősítések nélkül vegyük tudomásul mindennapjaink eseményeit. Ezzel elkerülhető a fokozott idegeskedés; ha mégsem, akkor a stressz- vagy konfliktushelyzetek nyertes-nyertes rendezéséhez nyújt új ismereteket.
Ehhez az szükséges, hogy aki belevág a tanulásba – lehetőség szerint – minden alkalmon részt vegyen, és hétről hétre foglalkozzon a házi feladatokkal is, hiszen a tréning anyaga egymásra épülő, egyre összetettebb kommunikációs technikákat tartalmaz.
A részvétel önkéntes, írásbeli jelentkezéshez kötött a tanacsadok@budakeszihid.hu e-mail-címen. A Budakeszi járásban élők számára térítésmentesen elérhető a szolgáltatás, írásban előre jelzett igény szerint gyermekfelügyeletet is biztosítunk.
Egy sorozat hat hétig tart, hetenként egyszeri alkalommal; hétfő esténként 17-19 óráig.

Helyszín: Generációk Háza, Budakeszi, Erdő u. 83.
Tréner: Biczók Csermely Zsófia

Budakeszi Hírmondó 2021 december

 

Megosztom a cikket