100 millió forintos fejlesztés a Budakeszi Vadasparkban

Egymilliárd forintból fejlesztik a Pilisi Parkerdőt, a beruházás során többek között kilátót kap a Margita csúcs és a Bölcső-hegy is, nyilatkozta az M1-nek Mészáros Péter, a Pilisi Parkerdő Zrt. kommunikációs előadója. Elmondta, a gödöllői, a gerecsei és a szentendrei kilátók mellett a Budakeszi Vadasparkban is lesznek fejlesztések.

Kitért arra, hogy az Országos Erdészeti Egyesület adatai szerint évente 25 millióan látogatják az idén 50. évfordulóját ünneplő Pilis Parkerdőt, a fejlesztésektől pedig azt remélik, hogy a helyszín még több embert vonz majd.

Szabó Péter, a Budakeszi Vadaspark igazgatója a Budakeszi Hírmondónak megerősítette, hogy uniós forrásból több 100 millió forintos fejlesztés lesz idén a vadasparkban. A fejlesztés keretén belül egy fedett közösségi teret hoznak létre a bejárathoz közeli területen, majd a Vadaspark bővítéseként a már megvalósult erdei játszótér körül új részleg kerül kialakításra, ahol Magyarország őshonos madarait ismerheti meg a közönség.

Friss információ: január 17-én és 18-án, csütörtökön és pénteken a Budakeszi Vadaspark zárva tart a jég okozta csúszás- és balesetveszély miatt.

További infó: http://budakeszivadaspark.hu/

Megosztom a cikket