Megújult a Budakeszi Vadaspark honlapja

A vadaspark által kínált digitális szolgáltatáscsomag így a meglévő okostelefonos applikáció és a közösségi média oldalak mellett egy korszerű honlappal is kiegészült. A nemrégiben megnyitott felület újdonságai közé tartozik a kétnyelvű menürendszer, az online időpontfoglalás lehetősége, valamint a mobilra és tabletre optimalizált megjelenítés – közölte a Budakeszi Hírmondóval a Budakeszi Vadaspark.

A most megújuló honlap számos korábbi informatikai fejlesztést foglal egységes keretbe: tavaly júliustól ugyanis már intelligens mobilfizetési megoldással is megváltható a belépőjegy, novembertől elindult az Instagram-profil, a régóta meglévő Facebook-oldal pedig töretlen népszerűségnek örvend. A kényelmi szolgáltatásokkal bővített honlap így nem csak támogatója, de kiváló kiegészítője is a már meglévő platformoknak – írja a vadaspark.

A megújult arculattal és tartalommal rendelkező honlap új elemei közé tartozik az online időpontfoglalás a különböző szakvezetésekre, programokra és táborokba, ami jelentősen leegyszerűsíti a jelentkező családok, csoportok és pedagógusok dolgát, és megkönnyíti a kapcsolattartást. A felület ráadásul két nyelven is elérhető, ami tudatos tervezés eredménye: a Budakeszi Vadaspark ugyanis még nagyobb hangsúlyt kíván fektetni az egyre növekvő létszámban érkező külföldi látogatók tájékoztatására. Ezen a területen a következő lépés a vadaspark területén található tájékoztató táblák angol nyelvű feliratozása lesz.

A közlemény szerint az új honlap minden mobil eszközön jól használható, úgyhogy a látogatóknak lehetősége van akár helyben böngészni az információk között. Könnyen elérhető módon, külön oldalsávban kaptak helyet a legfontosabb, és a leggyakrabban keresett tartalmak, úgy, mint a nyitva tartás, a jegyárak, és a napi programbontás is. Kiemelt helyet kaptak a különböző szolgáltatások, így például a Kalandpark híreit is könnyen megtalálhatják az érdeklődők az állatok bemutatásával kapcsolatos számos egyéb ismeret között.

A felhasználók a Budakeszi Vadasparkot alapító, és a főváros környéki erdőket kezelő Pilisi Parkerdő Zrt. honlapjára is könnyedén átnavigálhatnak, valamint a Hármashatár-hegyi Kirándulóközpont programjairól is első kézből értesülhetnek.

 

Megosztom a cikket