Zakutzki sajtgolyóval

Borkultúra és borkorcsolyakészítő verseny díjazott alkotása. Készítette: Filó Kristóf atya

 

 

Hozzávalók:

barna kifli,

vaj,

körözött,

uborka,

sonka,

camembert sajt,

kolbász,

paradicsom,

retek,

eper,

petrezselyem,

fokhagyma,

só,

bors,

darált dió

Elkészítése:

Barna kiflit felkarikázunk, megkenjük vajjal és körözöttel. Nyers uborkát, ardeni sonkát, camembert sajtot, házi füstölt kolbászt teszünk rá. Díszíthetjük: koktél paradicsommal, eperrel, retekkel, fodros petrezselyemmel.

A sajtgolyó: háromféle sajtot fűszerekkel, fokhagymával, sóval, borssal kikeverünk. Gombócot formázunk, és darált dióban meghempergetjük.

Megosztom a cikket