?? várunk a szeretetre, amelyet a Teremtő táplált belénk egykor, mélyen? ? Nyugdíjas karácsony Budakeszin.

Budakeszi Város Önkormányzata minden karácsonykor kedveskedik egy kis műsorral a nyugdíjasoknak. Felléptek: Kristófi Ágnes énekművész, Sándor Dezső hegedűművész és Sándor Gábor harmonikaművész.

 

 

 

 

 

 

Az ünnepség hangulati bevezetéséről Kristófi Ágnes előadóművész gondoskodott: csodálatos karácsonyi énekei képzeletben a betlehemi jászolba vezették a közönséget.

Ezután dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia polgármester asszony mondta el ünnepi gondolatait. ?Újból eltelt egy év, s újból itt találkozunk a város nyugdíjasainak rendezett ünnepélyen? ? kezdte a beszédet. Minden évben nagy várakozással várjuk a szeretet ünnepét. Minden karácsony más és más; mást jelent fiatalnak, öregnek, gyerekeknek, felnőtteknek. Talán pont ezért a karácsony olyan csoda, amit minden életszakaszban mindig másképpen fogalmazhatunk meg, de ugyanúgy várjuk. Elmúlhat akármennyi karácsony, mindig várunk a szeretetre, amelyet a Teremtő táplált belénk, egykor, mélyen. ?A most következő műsor szívből jövő ajándék, pótol valamit abból a szeretetből, ami a legjobban hiányzik talán a mai rohanó ember életéből? ? fejezte be a polgármester asszony rövid beszédét, majd mindenkinek áldott karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt kívánt.

A következőkben Somlóvári Józsefné, az önkormányzat KKKB elnöke olvasott fel egy nagyon hangulatos visszaemlékezést az adventről.

Az ünnepi gondolatok után Sándor Dezső hegedűművész és Sándor Gábor harmonikaművész szórakoztatta a közönséget. A különböző műfajú zeneszámok alatt a bátrabbak dalra is fakadtak.

Az ünnepség zárásaként a polgármester asszony végigkínálta a résztvevőket a karácsonyt idéző szaloncukorral.

 

SZTM

 

A Buda Környéki Televízió rövid összeállításának megtekintéséhez kétszer kattintson az alábbi képre:

 

Megosztom a cikket