Polgárőr bál Budakeszin

Farkas Dániel alelnök szervezésében fergeteges jótékonysági bál volt az Erkel Ferenc Művelődési Központban.

 

 

 

 

Péntek lévén a 20 órás a kezdési időpont kissé korainak tűnt, de 21.00 h-tól hirtelen megérkeztek a vendégek, és indulhatott a rendezvény. Bemelegítésképpen Molnár Gergely világhírű bűvész barátunk és polgárőrtársunk kápráztatta el a vendégeket. Majd egy jól sikerült vacsora után indulhatott a retró buli DJ ÁRPY vezetésével.  A zenei szolgáltatás ragyogóan sikerült. Mindegyik korosztály megkapta a kedvére valót, a Szájber gyerek-től a Csavard fel a szőnyeget-ig. Egy idő után azt vette észre a csendes szemlélő, hogy mindenki fáradhatatlan és lelkes fiatal. A táncot egy rövid tombolahúzás szakította meg, majd mindenki ropta reggel 4.00-ig.

 

Bízunk abban, hogy a bál bevételéből legalább három hónapig biztosítani tudjuk a Budakeszi Városi Polgárőrség bűnmegelőzési tevékenységét!

 

 

 

 

 

 

 

Köszönet a szponzoroknak, és a nagyvonalú adományozóknak.

A rendezvény támogatói voltak: Baritz Bt., Paletta Press Kft., Gräfli cukrászda, RO-Ma Szondi Bt., Póczi patika, Erkel Ferenc Művelődási Központ, Erkel Gastró Kft., Fody Party Service, Lóháton Budakeszin Kft., Somlai családi  borpince,  Zoli zöldséges a művelődési háztól, Buda Környéki Televízió, továbbá  Bakács Bernadett, dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia, Csulak József, Érdi Tamás, Farkas Gyula, Karvalyné Marika, Stulwerk Kft, (Hidas Mátyás), Molnár Gergely, Somlóvári Józsefné, Park Center Patika, Dudics Éva, Czifra Zsuzsanna, valamint a polgárőrök.

 

Karvaly Nándor

Fotógaléria megtekintése itt.

A Buda Környéki Televízió rövid összeállításának megtekintéséhez kétszer kattintson az alábbi képre:

Megosztom a cikket