Váltsd valóra az álmaidat!

Ilyen még nem volt Budakeszin – váltsuk valóra az álmainkat május 28-án! Hazánk legnépszerűbb írónőjét, bloggerét közel kétszázezren követik a Facebook-on, eddig megjelent könyvei kivétel nélkül a bestseller listák élére kerültek, országszerte tart telt házas előadásokat az önmegvalósításról.

 

 

Május 28-án pedig Budakeszire látogat, hogy egy felejthetetlen, egyedülálló, minden tekintetben hasznos előadást tartson. 

A Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium aulájában lesz látható Oravecz Nóra előadása, melynek témája: „élet másképp! – váltsd valóra az álmaidat!” 

Hiszel abban, hogy te is lehetsz boldog? Hogy te is élhetsz olyan életet, amilyenre mindig is vágytál, és amit senkivel sem cserélnél el? Az előadás nemcsak ráébreszt arra, hogy valóra válhatnak az álmaid, de segít végig kísérni az önmegvalósítás útján is. Oravecz Nóra saját tapasztalatait és általa nagyra tartott, sikeres emberek példáit felhasználva mondja el, hogy az út egyes szakaszai milyen kihívásokat tartogatnak számodra, milyen leckéket kell megtanulnod, és milyen segítségeket vehetsz igénybe.

Aki kedveli Müller Péter vagy éppen Csernus Imre előadásait, tanácsait, az Oravecz Nórát és a Budakeszin látható előadását is imádni fogja! Mindenkit buzdítunk, hogy vegyen részt az önmegvalósításról, motivációról, párkapcsolati tanácsokról, pozitív gondolkodásról szóló előadáson, kortól és nemtől függetlenül. 
A belépők korlátozott számban kaphatóak az ND Ragyogás kozmetikában (Budakeszi, Fő utca 111.,  Óra köz) vásárolhatóak meg. 

A rendezvény szervezője elárulta: jelenleg azon dolgozik, hogy Oravecz Nóra után Pál Feri, Müller Péter, Csernus Imre és Bagdi Emőke előadása is megtekinthető legyen Budakeszin.

Megosztom a cikket