Újabb pályázatot nyertünk!

Mindannyian érezzük, hogy milyen nehéz megfelelni a nap mint nap változó társadalmi elvárásoknak. Nekünk, pedagógusoknak fel kell készülnünk, és diákjainkat is arra kell ösztönöznünk, hogy képesek legyenek az új kihívásoknak eleget tenni. Ehhez a munkához nyertünk rendkívül hasznos programcsomagot.

 

 

 

 

A Citibank Pénzügyi Oktatási Iskolatámogatási Program keretén belül a Széchenyi István Általános Iskola elnyerte a Junior Achievement Magyarország Alapítvány pályázatát, amely támogatás összértéke 720 ezer forint. A megvalósításra kerülő program időtartama 1 év, amely a felső tagozatos általános iskolai tanulók pénzügyi és gazdasági ismeretinek növelését segíti elő interaktív tanagyagok segítségével.

 

 

 

A program tartalmazza a gazdasági-pénzügyi oktatási csomagot, a tanagyag oktatásához akkreditált pedagógusképzést; technikai eszközöket a szoftverek futtatásához. A program legvégén a diákok számára egy egynapos játékos pénzügyi-gazdasági tudásfelmérő versenyt rendezünk.

 

Maga a tanulás folyamata izgalmas, a szokásostól eltérő, érdekes tevékenységgé válik, így diákjaink ? az ebből fakadó motiváltság eredményeként ? mélyebb ismeretekre tehetnek szert.

 

Bízunk abban, hogy ezt a tudást használva diákjaink nem lesznek ?áldozatok?, a későbbi életükben felelősségteljesebb döntéseket hoznak majd.

 

 

Czifra Zsuzsanna

igazgató

A Buda Környéki Televízió rövid összeállításának megtekintéséhez kétszer kattintson az alábbi képre:

Megosztom a cikket