Tervismertető a csatornahálózat épüléséről

Csatornahálózat épül Makkosmárián, valamint a Munkácsi és Meggyes utcákban ? Tervismertető a lakosság számára

2013. február 5-én 17.00 órakor tervismertetést tartunk az Erkel Ferenc Művelődési Házban, melyre tisztelettel meghívjuk az érintett területek lakóit és az érdeklődőket.

 

Budakeszin folyamatban van az Európai Unió támogatásával a KEOP-1.2.0/09-11-2011-0025 ?Budakeszi szennyvízelvezetési és szennyvíztisztítási projekt? megvalósítása. Jelenleg az önkormányzat a projekt finanszírozási hátterének megteremtése mellett a kivitelezést készíti elő. A projekt egyik, a lakosság számára is lényeges eleme Makkosmária belterületi részein a csatornahálózat megépítése, valamint a Munkácsi és a Meggyes utcákban új csatornavezeték építése. A projekt része továbbá egy új, korszerű szennyvíztisztító telep létesítése.

 

A projekthez kapcsolódó műszaki anyagokat február 4-étől közzétesszük a Polgármesteri Hivatal honlapján. A lakossági véleményeket, kérdéseket, javaslatokat február 7-én 12.00 óráig várjuk. Az önkormányzat az eddig az időpontig beérkezett észrevételeket a műszaki és pályázati kereteken belül figyelembe veszi, a terveket ezek alapján pontosítja. Kérjük, vegyenek részt a fórumon, és az időpontról tájékoztassák lakótársaikat is.

 

RÉSZLETEK, TERVDOKUMENTÁCIÓ

 

Tóth Gábor

Makkosmária képviselője

és

Szabó Pál

projektvezető

Megosztom a cikket