Újabb enyhítések Budakeszin

Mától újranyitottak a játszóterek, szerdától a bölcsődék, az óvodák és az orvosi rendelő is visszatér a veszélyhelyzet előtti működési rendhez.

Szerdától, május 20-tól újra megnyit a három budakeszi óvoda és a két bölcsőde. Aznap visszatér a veszélyhelyzet előtti „normál üzemmódhoz” a Budakeszi Egészségügyi Központ is, ismét a megszokott rend szerint működnek a háziorvosi és a szakellátások.

Az önkormányzati fenntartású játszóterek már ma, hétfő 16 órától ismét látogathatók. Az előzetes fertőtlenítést a Budakeszi Önkéntes Tűzoltó Egyesület elvégezte mindegyik helyszínen, amit köszönünk nekik!

Jó hír az is, hogy június 1-től ismét a korábban megszokott rend szerint lehet házasságkötéseket tartani az önkormányzat üléstermében, csupán védőmaszkot kell viselni és be kell tartani a másfél méteres védőtávolságot.

Továbbra is kedvező a járványügyi helyzet Budakeszin.

Egy újabb budakeszi lakos került házi karanténba, aki külföldről érkezett haza. Jól van, nem kért segítséget az önkormányzattól. Vele együtt összesen nyolcan vannak járványügyi megfigyelés alatt városunkban.

A fertőzésveszély miatt a védőmaszkok használata továbbra is indokolt!

Újabb enyhítések BudakeszinMától újranyitottak a játszóterek, szerdától a bölcsődék, az óvodák és az orvosi rendelő is…

Közzétette: Budakeszi Hírmondó hivatalos oldala – 2020. május 18., hétfő

 

Megosztom a cikket