Új ügyvezető a városüzemeltetés élén

Badak Zsolt 2013. 12. 13-a óta megbízott ügyvezetőként, 2014. 02. 01-jétől ügyvezető igazgatóként dolgozik a Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft.-nél.

 

 

Megbízott igazgatóként főbb feladatai közé tartozott a munkaszervezet irányítása, gazdasági társaság önálló képviselete, városüzemeltetés koordinációja. Korábban Budakeszi Város Polgármesteri Hivatalának beruházási és üzemeltetési főmérnöke volt.

Ezt megelőző munkahelyén projektirányítási feladatokat látott el a Nemzeti Fejlesztési Programiroda Kft.-nél. Államigazgatási gyakorlatot alpolgármesterként Nyírmeggyes Község Önkormányzatánál szerzett. Dolgozott a vagyonvédelem területén is. A G4S Biztonsági Szolgáltatások Zrt. és az Educatio Nonprofit Kft. üzemeltetési igazgatója, az Őrmester VAGYONVÉDELMI Kft. termelési igazgatója, a Bross Security Rt- szakmai vezetését vezérigazgató-helyettesként látta el. Főiskolai tanárként főbb feladatai közé tartozott a robbantás-aknamentesítés felsőfokú ismereteinek oktatása, valamint az elsajátítás készségének elméleti és gyakorlati ellenőrzése.

Az okleveles építőmérnökként végzett szakembert 2014. február 1-jén nevezete ki Budakeszi Város Önkormányzat Képviselő-testülete a BVV Kft. ügyvezetőjének.

 

Badak Zsolt feleségével és 10 éves gyermekével rendezett körülmények között, kertes családi házban Gödön él. Minimális szabadidejében a quad, kosárlabda, és túrakerékpározás kerül előtérbe, mely a családdal töltött aktív pihenés időszaka.

 

B. K.

Megosztom a cikket