Új éjszakai járat Budakeszin (is)

Új járatot indítunk 922B jelzéssel: éjszakai busz indul hétvégén Budakeszin át Pátyra, Telkire, Budajenőre, Perbálra, Tökre, Zsámbékra.
Jelentősen javítjuk június 18-án szombat hajnaltól a Zsámbéki medence éjjeli közlekedését. A Nemzeti Közlekedési Központban megtartott egyeztetések után a Technológiai és Ipari Minisztérium számos régióban rendelt meg a Volánbusz Zrt.-től a korábbinál az utasok számára kedvezőbb, bővebb menetrendet a nyári főszezon indulásától. A 922-es és az új 922B járatok együtt az eddigi óránkénti helyett 30 percenkénti, egyenletes eljutást biztosítanak péntekről szombatra és szombatról vasárnapra virradó éjszakákon Budakeszire, az új 922B járat pedig tovább is.
A Budakeszire óránként járó 922-es 17 évvel ezelőtt jött létre, amikor óriási civil sikerrel, sok év küzdelem után elértük a budapesti éjszakai hálózat teljes körű átalakítását és számos új, “900-as” éjszakai járat indítását. Most itt a lehetőség a továbbfejlesztésre, sűrűbb szolgáltatással Budakeszire és új kapcsolatokkal a budai agglomeráció további települései felé!
Az új járatok 0:48 és 2:48 órakor a Széll Kálmán térről indulnak 922B jelzéssel kékbuszként és tovább közlekednek Zsámbékig Páty–Telki–Budajenő–Perbál–Tök útirányon át, ezzel új éjszakai hazajutási lehetőséget biztosítva az érintett településeknek Budapestről. Visszafelé Zsámbékról 2:00 órakor indul a jövőben agglomerációs éjszakai járat a fővárosba.
Az éjszakai járatokon a Volánbusz regionális járataira megváltott bérletei is érvényesek a megjelölt viszonylatokon belül. Vonaljegyből egy is elég végig a Széll Kálmán tértől Zsámbékig, sőt az agglomerációs részre (például budapesti bérlet mellé) kedvezményes jegyek is válthatók.

forrás: https://www.facebook.com/vitezydavid/posts/567676718047690

Megosztom a cikket