Tisztelet az egészségügyben dolgozóknak!

Budakeszi is tiszteleg a magyar egészségügyi dolgozók előtt. Dr. Győri Ottilia polgármester is ott volt a március 26-i, csütörtök esti közös tisztelgő akción. Sokan jöttek ki az ablakokba, hogy együtt tapsoljanak a hétköznapi hőseinkért, a kemény munkában naponta helytálló orvosokért, nővérekért, ápolókért.

„Villogófényes polgárőr autóval indultunk a József Attila lakótelepre, hogy este 8 órakor tapsolva és szirénázva köszönjük meg a mentősök, orvosok, egészségügyi és szociális dolgozók, rendőrök, katasztrófavédők, katonák, polgárőrök emberfeletti munkáját.

Köszönjük mindenkinek, aki segít! ❗️👏” – írta hivatalos FB oldalán dr. Győri Ottilia.

Tisztelgés a magyar egészségügyi dolgozók előttA budakeszi József Attila Lakótelepre szirénazúgással vonult be ma este 8 órakor a város két polgárőr szervezetének, az önkéntes tűzoltó egyesületnek, a rendőröknek és az orvosi ügyeletnek a gépkocsijaiból álló konvoj. A tapssal tisztelgők közt ott volt dr. Győri Ottilia polgármester is.Sokan jöttek ki az ablakokba, a teraszokra, hogy hosszú perceken át tapssal köszönjék meg azt, amit ezekben a nehéz napokban, hetekben értünk, a magyar emberekért tesznek az egészségügyben dolgozók, az igazi hőseink.KÖSZÖNJÜK!!! 🙏🙏🙏💗💗💗👏👏👏

Közzétette: Budakeszi Hírmondó hivatalos oldala – 2020. március 26., csütörtök

 

Villogófényes polgárőr autóval indultunk a József Attila lakótelepre, hogy este 8 órakor tapsolva és szirénázva…

Közzétette: Győri Ottilia hivatalos oldala – 2020. március 26., csütörtök

Megosztom a cikket