?Tettünk olyan lépéseket, amelyeket Európa gazdagabb országai követtek?

A KDNP Pest megyei szervezetei dec. 21-én tartották hagyományos karácsonyi rendezvényüket Budaörsön, ahol Földi László, a KDNP országgyűlési képviselője köszöntötte a megjelenteket. ?Szerencsésebb évünk lesz a 13-as, mint a 12-es, hiszen sok olyan intézkedést tettünk 2012-ben, amelyeket Európa gazdagabb fele kritizált, aztán, azt látjuk, hogy sorra maguk is bevezetik ezeket? ? kezdte köszöntőjét a képviselő úr.

 

 

 

 

 

Az első szó a köszöneté, mindazoknak, akik kitartottak mellettünk, akik ?eltűrték?, hogy házastársuk időnként politikai munkát végezve távol volt otthonról. ?Akkor lesz igazi karácsonyunk, ha az asztal mellett a betlehemi csoda is megjelenik mindannyiunkban? ? fejezte be rövid köszöntőjét a képviselő úr, majd az egész frakció nevében áldott szép karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánt. Ezután Földi László vezetésével szép karácsonyi éneket énekeltek közösen.

Sánta Áron budaörsi önkormányzati képviselő is áldott karácsonyt kívánt a résztvevőknek, majd az Ave Maria hangjaira koccintottak egymással a megjelentek. (Nagyon beszédes jel, hogy a hivatalos rendezvény befejeztével még órákig itt maradtak az emberek, volt mit mondani egymásnak.) Nagy sikernek könyvelte el, hogy sikerült a Budaörsön dolgozó pedagógusok számára megőrizni ? egy ösztöndíj rendszerrel ? a fizetésük mértékét, így nem fog jövőre csökkenni a jövedelmük. Szerencsére, a városháza megértette ezeket a gondokat, és támogatta ezt a törekvésünket. Reméljük, a következő év nyugodtabb, felindulásoktól mentes lesz, hiszen nem lesznek ekkora átalakítások.

 

SZTM

 

Fotógaléria itt.

A Buda Környéki Televízió rövid összeállításának megtekintéséhez kétszer kattintson az alábbi képre:

Megosztom a cikket