Tavaszi tárlat a Tanne Hotelben

Ünnepélyes keretek között nyílt meg a Keszi-Art Egyesület Tavaszi tárlata Budakeszin, a Tanne Hotel előcsarnokában. A kiállításon megjelent vendégeket dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia, Budakeszi polgármestere köszöntötte, aki beszédében elmondta, hogy kedveli a művészeti alkotásokat, és megtisztelőnek tartja az egyesület felkérését a kiállítás köszöntésére. A kiállítás megtekinthető Budakeszin, az Esze Tamás u.1-3.alatt a Tanne Hotelben, 2014. június 30-áig.

 

A polgármester asszony kijelentette, hogy az egyesület tevékenysége túlmutat a város határain, és kihatással van a régió képzőművészeti életére.

Zabó László, a Tanne Hotel kereskedelmi igazgatója örömének adott hangot, hogy a Keszi-Art, és a Tanne Hotel között – a turisztikai fórum eredményeként – szerencsés együttműködés alakult ki, melynek kézzel fogható eredménye ez a szép kiállítás.

Vágvölgyi Attila grafikusművész megnyitó beszédében kiemelte: “Úgy érzem, hogy az alkotóink által felmutatott értékekre egyre több ember figyelme irányul. A kezdeti időszakban csupán a Karácsonyi karitatív kiállítás, és a Tavaszi tárlat volt rendszeres bemutatkozási lehetőségünk, most viszont minden évben több extra kiállításon is megjelenünk. Jártunk Tökön, a Pajta Galériában, Zsámbékon a Közművelődési Intézetben, és most itt vagyunk Budakeszin, a Tanne Hotelben egy válogatott képzőművészeti anyaggal, melyen 26 művész egy-egy kiemelt alkotással szerepel.” Beszéde további részében utalt rá, hogy mozgalmas az élet a Keszi-Art háza táján, közeleg a Fehéren feketén című kiállítás megnyitója május 26-án, Budakeszin, az Erkel Művelődési Központ Galériájában. A megnyitó ünnepséget Dévényi-Győrffy Imola hegedűjátéka és Nagy Boglárka gitárkísérete tette emlékezetessé.

 

Dévényi János

Fotógaléria

A Buda Környéki Televízió által készített felvétel megtekintéséhez kattintson az alábbi képre:

A Keszi-Art facebook galériájának linkje:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.621040011309404.1073741833.376544979092243&type=3

Megosztom a cikket