TAVASZI HÍRCSOKOR A VIADAL SE-TŐL

Ránk köszöntött a tavasz!

Hiába kiabáljuk: SÍ-HÓÓÓ!  SÍ-HÓÓÓ!- már csak a madarak tavaszváró dala zeng az erdőben.

De, jól van ez így!

Mi azért mind a négy évszakban a sípályák sportolói vagyunk. Hol a tanpályán, hol az erdőben, hol a hómezőkön űzzük szívünk kedvenc sportját.

Tekintsünk vissza a legutóbbi eseményekre, programokra!

Megrendezték március elején az Alpesi Sí Diákolimpia Országos Döntőjét Mátraszentistvánon. A mi csapatunk kis tanítványai is lelkesen indultak. Szép helyezéseket értünk el. Kapuvári Minka pedig a dobogó második fokára is felállhatott, ezüstérmet szerzett.

A HÓMENŐK sí versenysorozat most zajlik, még a 7. verseny vár síbajnokainkra. Reméljük itt is szerezhetünk dobogós helyeket!

 

Március 5-én, szombaton pedig sor került a VIADAL KUPÁRA. Egyesületünk egyik legkiemelkedőbb sport eseményére. Örömmel köszöntöttük dr. Győri Ottilia polgármester asszonyt, Bakács Bernadett képviselő asszonyt és Sükösd Leventét, akik megtisztelték rendezvényünket.

A Viadal Kupa versenyen megmutathatjuk egymásnak, szülőknek, nagyszülőknek az egész szezon alatt tanultakat. Most különleges „csemegeként” a régi viadalos tanítványaink is többen fényesítették a jeles programot. A DEMO csapatunk tagjai izgalmas, élménydús bemutatót produkáltak, ugratással, párban síeléssel, háttal síeléssel fűszerezve. Versenyre kelve század másodpercek döntöttek a sorrendről. Köszönjük a Decathlon támogatását.

Ezután a kicsik versenye következett. 68 kisgyermek nevezett be a versenyre. Nagy izgalmak után örömmel vették át az érmeket, csoki jutalmakat. A záró fotó tükrözi a nagy boldogságot. A kupát: Schaffer Bercinek sikerült megszereznie, hiszen Ő állította be a pályacsúcsot. Gratulálunk!

Köszönjük a segítőink, a szülők, minden támogató közreműködését, hiszen csak így élhet egy közösség.

Megosztom a cikket