Budakeszi és Zsámbéki polgárőrök a déli határ védelmében!

Kollégáink a déli határszakasz ellenőrzésében is segédkeznek. a Budakeszi Városi Polgárőrség és a Zsámbéki Városőrség tagjai közösen látnak el megerősítő szolgálatot a határon Kelebiánál.
A Pest Megyei Polgárőr Szövetség szervezésében, az ORFK támogatásával polgárőrök is részt vesznek az illegális migráció elleni fellépésben. A Zsámbéki és a Budakeszi Polgárőrök az első turnusban képviseltetik magukat, ráadásul nagy sikerrel! A péntektől vasárnapig tartó akcióban rögtön az első éjszaka az ő jelzésükre és segítségükkel sikerült feltartóztatni két illegális határátlépőt, amiért a tevékenység irányító dicséretben részesítette őket.
Közben itthon, Budakeszin sem áll meg az élet, szombat délelőtt az egyik Fő utcai vendéglátó egységbe surrant be egy közép korú férfi, aki a dolgozóktól pénztárcákat és más értékeket próbált eltulajdonítani. A Bűncselekményt az egyik dolgozó észlelte, majd az egyik közelben tartózkodó polgárőr kolléga segítségével elfogásra került az elkövető, aki egyébként már nem volt ismeretlen a rendőrhatóság előtt. Az elkövetőt előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra.

https://www.facebook.com/polgarorseg.budakeszi/posts/3236621819893001

Megosztom a cikket