Fradi-ünnep és közönségsiker Biatorbágyon

A szépszámú publikum örömmel és szeretettel fogadta az egykori kedvenceket.

A hét végén komoly közönségsikert aratott a Ferencváros öregfiúk labdarúgó-bajnokcsapatának biatorbágyi fellépése. A szépszámú publikum örömmel és szeretettel fogadta az egykori kedvenceket, ráadásul kuriózumszámba ment, hogy az 1995-ös Bajnokok Ligája-csoportkörben szerepelt együttesből heten is pályára léptek a festői környezetben található Iharos-sporttelepen.

A klasszikus BL-gárdából szinte a komplett védelem, Szűcs Mihály, Telek András, Dejan Milovanovics, Keller József, a középpályáról Lisztes Krisztián és Vincze Ottó, míg a csatársorból Zoran Kuntics is a kezdő tizenegyben kapott helyet a Budakörnyéki öregfiúk elleni találkozón, említettek mellett pedig olyan hajdani remek ferencvárosi futballisták is stoplist húztak, mint Fischer Pál, Ebedli Zoltán, Bojan Lazics és Schultz Levente, míg a meccset a korábbi kitűnő játékvezető, Arany Tamás dirigálta.

Újabb kuriózumként a mérkőzést a pálya széléről Menczer Tamás kommentálta, a televízióban ugyanis 2013 március 10-én ő közvetítette az Albert Flóriánról elnevezett régi Üllői úti stadion utolsó bajnoki mérkőzését, az Újpest elleni rangadót, amelyet a Fradi Vladan Csukics utolsó percben szerzett góljával 2-1-re nyert meg. A sok-sok fradista folyamatosan nosztalgiázott is a lelátón, a fergeteges hangulatról pedig Várkonyi Attila, alias, Dj. Dominique gondoskodott, aki hűséges Ferencváros szurkolóként, egyben igazolt öregfiúk-játékosként a második félidőben pályára is lépett a zöldeknél.

Az FTC Zoran Kuntics, Jordáki Norbert és Vincze Ottó góljaival végül 3-2-re győzött, ezen a hétvégén azonban mindenki nyert, aki kilátogatott a biatorbágyi sporttelepre, rengeteg közös fotó készült, a gyermekek és a felnőttek egyaránt örömmel élték meg a Fradi-ünnepet.

forrás: www.fradi.hu

Megosztom a cikket