“Tavaszi csokor” programgyűjtemény

Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, a szép időt, a színekbe öltözködő fákat. A természet megújulása energiát, lendületet, derűt csalhat mindannyiunk hétköznapjaiba. Ennek fényében a HÍD Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat megújult színes, gazdag, ingyenes – minden korosztály érdeklődésére nyitott – kulturális, szakmai programjaira, csoport foglalkozásaira szeretettel vár minden érdeklődőt!

 

 

Az alábbi színes “tavaszi csokor”, programgyűjtemény lehetőségéivel, az együtt töltött minőségi idővel bízunk benne, hogy eljutunk minél több helyi lakoshoz.

 

INTERAKTÍV KVÍZ (2092 Budakeszi, Erdő u. 83. Kéthetente csütörtökön, délelőtt 10 órától).

A Nappali Ellátás intézményében nagy érdeklődéssel és sikerrel egy interaktív ismeretterjesztő, helytörténeti, regionális témákat feldolgozó (Budakeszi múltja, barlangrendszerek, a Zsámbéki-medence múltja stb.) programmal Mészáros Árpád “kvízmester” tart lebilincselő, építő csoportfoglalkozásokat.

 

VARRÓKLUB (2092 Budakeszi, Erdő u. 83. csütörtök 14.30?16.30).

Aki a kreatív, ügyességi programokra nyitott, látogasson el jó hangulatú varróklubunkba, ahol a textil újrahasznosítás jegyében a kezdőknek is egyszerűen elkészíthető mutatós, praktikus tárgyakat készítünk. Lehetőség van gyakorolni a varrógéppel varrást is.

 

Tervezünk neszesszer, pénztárcavarrást, de szeretnénk pl. férfiingből női kötényt is varrni.

 

ZENETERÁPIA (2092 Budakeszi, Erdő u. 83. Kéthetente csütörtökön, délelőtt 10h-tól).

Kozák Márta az opera nagyköveteként az igényekhez igazodó, tartalmas foglalkozásokkal várja a zeneszerető érdeklődőket. A hetekben a Sárgarózsa tánccsoport varázsolt el minket a versenytánc világába. Legközelebb április 16-án csütörtökön például a Varázsfuvola című film vetítése lesz, amit beszélgetés követ majd. A résztvevők nagykövet asszony segítségének köszönhetően jelképes áron juthatnak kedvezményes operajegyekhez.

 

MOZI TERÁPIA (2092 Budakeszi, Erdő u. 83. Kéthetente szerdán 13h-tól).

A freudi dívány és a moziszék elég sok hasonlatosságot mutat. Mindenekelőtt kényelmes helyek. Olyan helyek, ahol képekkel találkozhatunk: mozgóképekkel, melyek nevetést, érzelmeket, adrenalin növekedést garantálnak. Mozivásznunkon futó filmjeink mindig a részvevők igényeihez igazodnak!

 

?ÁLLÁSKERESÉSI TECHNIKÁK FEJLESZTÉSE? C. TRÉNING

Időtartama: 3 nap x 3 óra (összesen 9 óra).

Családsegítő Szolgálatunk a fiatal munkanélküliek számára szervezett tréningje az álláskereséshez, munkavállaláshoz szükséges kulcsképességek, kompetenciák tudatosítására, fejlesztésére, az álláskeresési ismeretek, technikák elsajátítására és alkalmazására helyezi a hangsúlyt.

 

ADOMÁNYOK (2092 Budakeszi, Fő u. 103.)

Minden héten szerdán, csütörtökön pékáruval tudjuk segíteni a rászorulókat.

Ruhaadományokat rendszeresen közvetítünk, így minden felajánlást, segítséget szívesen fogadunk! Legközelebb április 21-én 10-15 óráig a Fő téri parkban tartunk ruhaosztást.

 

ERZSÉBET TÁBOR

Intézményünk Gyermekjóléti Szolgálata sikeres pályázati forrásnak köszönhetően 20 fő gyermek nyári szünetét tudja élményekkel gazdagítani balatoni táborozással.

 

Bencsik Zsolt

intézményvezető

HÍD Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat

Megosztom a cikket