Tanévzáró a SZIA-ban

2014. június 18-án 182 tanítási nap után tanévzáró ünnepéllyel búcsúzott a tanévtől a Széchenyi István Általános Iskola.

 

Czifra Zsuzsanna igazgató asszony beszédében kiemelte:

“Iskolánkban a kitűnő tanulók száma: 112. A jó iskolai eredmények és a tanulmányi versenyeken elért helyezések mellett a sport területén is számos sikert értetek el, igazán büszkék lehettek magatokra! A sikereket nemcsak magatok és a szüleitek, az iskolátok számára szereztétek, hanem egész Budakeszinek!”

Továbbá hangsúlyozta, hogy fontos bízni önmagunkban, hinni képességeinkben, így érhetünk el további szép sikereket a jövőben is.

A hangulat ünnepélyességét emelte, hogy először adták át intézményünkben a Széchenyi- emlékplakettet egy pedagógusunknak, Battáné Balogh Ildikónak, köszönetként kiváló munkájáért, valamint egy szülőnek, Kopanecz Gábornak, aki aktívan támogatta iskolánkat és egy diákunknak, aki jó tanulmányi eredményével és közösségi munkájával példaképe lehet diáktársainak. Az idén Obornyák Klaudia 8. d osztályos tanulót érte ez a megtiszteltetés.

A tanévzárót gazdagította a Jánosi Attila vezette Gyöngyharmat Táncegyüttes és a 2. b osztály hangulatos előadása. Az ünnepséget Gyuricza Ádám 5. a osztályos tanuló vidám szavalata zárta.

 

Fotógaléria itt.

 

A Buda Környéki Televízió felvételének megtekintéséhez kattintson az alábbi képre:

Megosztom a cikket