Támogatáskérés

Iskolánk, a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium 25 éve működik, útját sikerek övezik, és folyamatosan fejlődik. A munkát az alapítók által meghatározott elvek szerint folytatjuk ma is.

 

Tisztelt Támogatóink!

 

A következő tanévben új mérföldkőhöz érkezünk. A gimnázium kibővül egy sportcsarnokkal, amelynek befejezése nyár végén, kora ősszel várható. A sportcsarnok építése az egyházmegye finanszírozásával, teljesen önerőből történik. Ezzel az új épülettel válik teljessé a Prohászka Gimnázium épületegyüttese, amely meghatározója Budakeszi városképének, és bizonyos tekintetben legnagyobb közösségi tere, kulturális központja is.

Jelenleg 520 diákból 260 budakeszi lakos, családjával együtt élvezi az iskola által biztosított lehetőségeket. Ezeket a lehetőségeket elődeinktől kaptuk, és jól gazdálkodva majd utódainknak tudjuk átadni. A tornacsarnok felépítése óriási terhet ró az egyházmegyére, így intézményünkre is.

A gördülékeny induláshoz szükséges sporteszközök és egyéb berendezések beszerzéséhez nem állnak rendelkezésre maradéktalanul a szükséges anyagi források. Az iskolát támogató alapítványban évek óta képeztünk tartalékalapot a tornacsarnok költségeire, azonban a többcélú használatba vételhez elengedhetetlen berendezéshez jelentősen nagyobb anyagi erőre van szükség.

Ezért szeretnénk megszólítani Önöket, amennyiben lehetőségük van, támogassák törekvéseinket, és segítsék iskolánk színvonalas működését, amely gyermekeink jövőjének záloga.

Céges támogatás esetén az alapítvány adóigazolást tud adni adó-visszatérítéshez.

Amennyiben banki átutalással kívánnak élni, lehetőség van célzott támogatásként a Prohászka Alapítvány 11742348-20020031 számlaszámára utalni.

Nagylelkű támogatásukat előre is köszönjük.

 

Tisztelettel:

 

Török Csaba

igazgató

 

Kapcsolódó cikk:

Bokrétaünnep Budakeszin

Megosztom a cikket