Születésnapi köszöntés

Otthonában köszöntötte fel 75. születésnapján Szabadházi Józsefet, a Budakeszi Idősügyi Tanács, és a Fenyőgyöngye Nyugdíjas Klub tagját dr. Győri Ottilia polgármester és Bakács Bernadett alpolgármester. Az ünnepelt saját készítésű sajtos-húsos tortával lepte meg a vendégeket.

Itt születtem, Budakeszi nekem a mindenem, mondta a Budakeszi Hírmondónak az ünnepelt. A háború alatt jött a világra, harmadik gyerekként. Nagyon szeret itt élni, egy pár évet leszámítva, mindig is itt élt. Mint fogalmazott, a városban járva mindig rengeteg baráttal, ismerőssel fut össze, ez csodálatos érzés. Az ismeretlenekre is ráköszön, szerinte ez a természetes egy olyan városban, ahol a közösségi élet alapja az őszinte és jó szándékú nyitottság egymás iránt. Hozzátette, Budakeszit azért is szereti, azért is jó itt élni, mert az az utóbbi időben látványosan sokat fejlődött.

Szabadházi Józsefnek egy jótékonysági bálon indult a közéleti szerepvállalása, azt követően lett az Idősügyi Tanács tagja, de szívesen vállalt aktív szerepet a Fenyőgyöngye Nyugdíjas Klubban is. Hangsúlyozta, amit lehet, azt igyekszik megtenni Budakesziért, a nyugdíjas társakért.

Elmondása szerint fiatalabb korában több évig cselgáncsozott, majd sokat vitorlázott a Balatonon, nagyon szeretett táncolni is, sok emlékezetes bálon részt vett. Budakeszin a természetjárás a kedvence, ebben a csodálatos, kivételesen szép környezetünkben sokat barangolt, tette hozzá a 75. születésnapját ünneplő Szabadházi József. 

Megosztom a cikket