SZIA Családi sítábor

Pár lelkes szülővel és gyermekkel valamint iskolánk pedagógusai közül Bódi Zsuzsannával, Badalay Tündével és Póka Mártával elutaztunk síelni, kihasználva ezzel a tanítás nélküli napokat. Az ausztriai Lackenhofban töltöttünk el három kellemes napot, csodálatos napsütés időben remek hóviszonyok között.

A kellemes panziónk a közeli pályák mellett helyezkedett el, így reggelente csak kisétáltunk a sípályákhoz, ahol minden felnőtt és gyerek megtalálta a tudásának megfelelő nehézségű síelési lehetőséget. A kezdőkkel síoktatóként külön foglalkoztam, így ők is hamar olyan tudást érhettek el, hogy a magasabban eső pályák tetejéről is le tudtak csúszni. Utolsó délutánunkon elbúcsúztunk a hegyektől, egy barátságos síversennyel és közös síeléssel.

A délutánokat sem töltöttük tétlenül – hol popsi-tepsivel csúszkáltunk, hol társasoztunk. Vacsora után hamar ágyba bújt mindenki, hiszen a jó levegő, napsütés és sok mozgás kifárasztotta kis csapatunkat.

Kedden reggel kipihenten, sok-sok élménnyel indultunk haza.

Köszönjük az iskola vezetőségi tagjainak, testnevelő tanárunknak, akik végig velünk voltak, és támogatták, hogy együtt síelhessünk. Külön köszönet a Baluswimnek, a biztonságos, minden kitételnek megfelelő kényelmes buszért.

Jövőre ismét sítábor, reméljük nagyobb csapattal!

Pataki Judit
SZIA Napraforgó tagozat pedagógusa,
Vasas-Pasaréti Síiskola síoktatója

Megosztom a cikket