Szezonindító programok

Medveleső szakvezetések, Kisállat suli, látványetetések, éjszakai szakvezetés, vadállat simogató, interaktív állatbemutatók és előadások. Csak néhány izgalmasnak ígérkező program a Budakeszi Vadaspark februári kínálatából!

 

 

A Budakeszi Vadasparkban senki nem alszik téli álmot, februártól színes programokkal várjuk látogatóinkat. Már javában tartanak a medveleső szakvezetések, melyek abszolút sztárja a barna medve: a park két macijáról Móricról és Vackorról nem csak azt tudhatjuk meg, hogy alszanak-e téli álmot vagy hogy mi történik, ha tavasszal meglátják a saját árnyékukat, de egyéb „kulisszatitokra” is fény derül. Egyik újításunk az idei évben ezen a területen, hogy szakvezetéseink minden esetben tematikus túrák lesznek, egy adott témakörben zajlanak, még több információval, hasznos tudnivalóval és interaktivitással.

Újra elindulnak éjszakai szakvezetéseink is, melyek már régóta nagy sikernek örvendenek, hiszen záróra után, az éj leplébe burkolódzó vadaspark felfedezése, az itt élő állatok titkos életébe való betekintés már önmagában is rendkívüli izgalmakat rejt magában. A távolban ?lebegő? és világító szempárok még a legfelkészültebbeket is kellemes borzongással tölti el. Erre az érzésre teszünk rá még egy lapáttal, amikor szokásos éjszakai szakvezetésünket további érdekes programokkal kiegészítve gondoljuk újra. Vérfagyasztó vonyítás, medvehívás és éjjeli vadállat simogató teszi még extrémebbé a rendhagyó kirándulást.

Idén sem maradunk rendezvények nélkül, 2013. február 10.-én vasárnap „Időjósok a vadasparkban” címmel kerül megrendezésre az év első rendezvénye. Mindenkit várunk, aki többek között szeretné megtudni, van-e összefüggés a fecskék röpte, a kutya vakarózása, vagy a szamár bőgése és az időjárás alakulása között. Népi bölcsességeknek, időjós állatokról szóló ősi megfigyeléseknek járunk utána érdekes és informatív előadások, bemutatók és szakvezetések keretében. Kézműves foglalkozások és könnyed játékok fokozzák a hangulatot. Az egész napos programok gyermekek és felnőttek számára is izgalmas, hasznos és maradandó élményt jelentenek.

További információ és egyéb programok:
www.vadaspark-budakeszi.hu
Jaloveczky Viktória
+36 (20) 661-7972

Megosztom a cikket