Schwabenball 2013

Budakeszi Város Német Önkormányzata immár harmadízben rendezi meg hagyományos farsangi bálját. Az elmúlt két évben igen nagy érdeklődés övezte az eseményt. A bál felépítése már hagyományosnak mondható: a Német Önkormányzat elnökének köszöntője után egy rövid műsor következik, mely keretében igyekszünk feleleveníteni elődeink szokásait. Minden évben svábtánc bemutatóval és énekkari fellépéssel kedveskedünk vendégeinknek.

 

 

A talpalávalóról a Szomor Sramli gondoskodik. Idén sikerült elcsábítanunk a ?Pest Megye Nemzetiségekért Díjjal? kitüntetett, budajenői Ringlein Tánccsoportot, valamint Schäffer István és Dósa Attila kiváló harmonika művészeket és a solymári tánccsoportot. Immár tradíció, hogy a bálon fellép a Hagyományőrző Kör kórusa, kibővítve a férfi Dalárdával, harmonika kísérettel.

A bál batyus jellegű, de a helyszínen Menczinger Tibor kiváló minőségű boraiból vásárolhatnak a tisztelt vendégek. A bálon lesz tombola, melyen nagy értékű nyeremények találnak gazdára.

 

Nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2013. február 9-én, 19 órára a budakeszi Széchenyi István Általános Iskolába.

 

Jegyek elővételben rendelhetők az alábbi elérhetőségeken: bvno.svabbal@gmail.com, +36(20)2184874. A jegy ára: 2800 Ft.

 

BVNÖ

Megosztom a cikket