Rendkívüli helyzetben is méltó ’48-as megemlékezés

A koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt elmaradt városi ünnepséget kiváltva a Budakeszi Katonai Hagyományőrző Egyesület tagjaival emlékeztek a budakesziek a Mamutfenyőknél az 1848-49-es hőseinkre.

A rendezvényen részt vett dr. Győri Ottilia polgármester és ‘Sigmond Bertalan alpolgármester is. Az ünneplőket az egyesület elnöke, Berlinger Gábor, és az egyesület tagjaként az alpolgármester köszöntötte. A koronavírusról dr. Szinetár László orvos beszélt a jelenlévőknek.

"Erőt, tisztességet!"🇭🇺Így köszöntötték egymást az 1848-49-es honvédok, és így köszöntötték egymást ma délelőtt a…

Közzétette: Győri Ottilia – 2020. március 15., vasárnap

Rendkívüli helyzetben is méltó '48-as megemlékezés

Rendkívüli helyzetben is méltó '48-as megemlékezésA koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt elmaradt városi ünnepséget kiváltva a Budakeszi Katonai Hagyományőrző Egyesület tagjaival emlékeztek a budakesziek a mamutfenyőknél az 1848-49-es hőseinkre. A rendezvényen részt vett dr. Győri Ottilia polgármester és 'Sigmond Bertalan alpolgármester is. Az ünneplőket az egyesület elnöke, Berlinger Gábor, és az egyesület tagjaként az alpolgármester köszöntötte. A koronavírusról dr. Szinetár László orvos beszélt a jelenlévőknek.

Közzétette: Budakeszi Hírmondó hivatalos oldala – 2020. március 15., vasárnap

Rendkívüli helyzetben is méltó '48-as megemlékezés

Rendkívüli helyzetben is méltó '48-as megemlékezésA koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt elmaradt városi ünnepséget kiváltva a Budakeszi Katonai Hagyományőrző Egyesület tagjaival emlékeztek a budakesziek a mamutfenyőknél az 1848-49-es hőseinkre.A rendezvényen részt vett dr. Győri Ottilia polgármester és 'Sigmond Bertalan alpolgármester is. Az ünneplőket az egyesület elnöke, Berlinger Gábor, és az egyesület tagjaként az alpolgármester köszöntötte. A koronavírusról dr. Szinetár László orvos beszélt a jelenlévőknek.

Közzétette: Budakeszi Hírmondó hivatalos oldala – 2020. március 15., vasárnap

Megosztom a cikket