Régi/új igazgató a művelődési ház élén

Budakeszi Város Képviselő-testülete az Erkel Ferenc Művelődési Központ intézményvezetői álláshelyének betöltésére ? idén már második alkalommal ? pályázatot írt ki. Az első pályázatot eredménytelennek, a másodikat eredményesnek nyilvánították.

 

 

 

 

 

A 2012 tavaszán kiírt pályázatra három pályázat érkezett, de csak két jelentkező pályázata felelt meg minden képesítési előírásnak, így őket hallgatta meg a képviselő-testület az előkészítő bizottság és a szakbizottság javaslata alapján. Tekintettel arra, hogy a titkos szavazás alkalmával egyik pályázó sem kapta meg a megválasztásához szükséges minősített többségű szavazatot, a képviselő-testülete az Erkel Ferenc Művelődési Központ intézményvezetői munkakörre kiírt pályázatát eredménytelenné nyilvánította.

Az új vezető megválasztásáig ismételten Tóthné Fajtha Anita kapott megbízást az igazgatói poszt betöltésére.

 

Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete új pályázatot írt ki, melyre nyolc pályázat érkezett, de csak három jelentkező pályázata felelt meg minden képesítési előírásnak, így őket hallgatta meg a képviselő-testület az előkészítő bizottság és a szakbizottság javaslata alapján.

Tekintettel arra, hogy a 2012. november 29-ei ülésen, a titkos szavazás alkalmával 10:1 arányú, a megválasztásához szükséges minősített többségű szavazatot Tóthné Fajtha Anita megszerezte, így a képviselő-testülete az Erkel Ferenc Művelődési Központ intézményvezetői munkakörre kiírt pályázatát eredményesnek nyilvánította.

 

A Budakeszi Város Képviselő-testülete az Erkel Ferenc Művelődési Központ intézvényvezetői munkakörébe kinevezi Tóthné Fajtha Anitát. A kinevezés határozott időre 2013. január 1 ? 2017. december 31. napjáig szól.

Az intézményvezető illetményét a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény irányadó rendelkezései alapján alapilletményben és vezetői pótlékban határozza meg.

 

A polgármester asszony elsőként gratulált Tóthné Fajtha Anitának.

Szerkesztőségünk is sok sikert, munkájához erőt, kitartást kíván.

 

Balczó Kornélia

 

Fotó felső: Salamon László

Fotó alsó: Balczó Kornélia

Megosztom a cikket