Félmillió látogatás 2 év alatt

2012. december 1-jén újabb mérföldkőhöz értünk a Budakeszi Hírmondó hírportáljának történetében: a félmilliomodik látogatást regisztrálhattuk!

 

 

A Budakeszi Hírmondó újság on-line változata 2010 decemberben indult el kísérleti jelleggel, majd a tavalyi év első felében hírportállá alakult, ahol naponta friss hírekkel, információkkal látja el a budakeszi lakosságot. 2011 szeptemberében már a százezredik látogatást ünnepelhettük, azóta is hónapról hónapra sikerült felülmúlni az előző havi látogatottságot. Az elmúlt 14 hónapban a rendszeresen visszatérő és egyre több új látogatónknak köszönhetően meredeken emelkedett az olvasottság, így érkeztünk el az 500 ezres számhoz.

 

A Hírmondó portálját folyamatosan fejlesztjük, a sokrétű hírszolgáltatás mellett fontos információkról, tudnivalókról tájékoztatunk, városunk teljes programkínálatát nyújtjuk, hírlevél szolgáltatásunk a legújabb hírekről hetente kétszer tájékoztatja a feliratkozókat, és a Facebook közösségi portálon is beindítottuk hírszolgáltatásunkat.

 

Az egyik legkedveltebb szolgáltatásunk továbbra is a képgaléria, ahol a legtöbb városi eseményről gazdag képanyaggal számolunk be. A Buda Környéki Televízióval kötött együttműködés eredményeképpen egyre több videoriportot, térségi híradót is megnézhetnek weboldalunkon.

 

Egyre több budakeszi és környéki vállalkozás fedezi fel a sokrétű hirdetési lehetőséget hírportálunkon, az emelkedő látogatószám és az egyre több helyről közvetlenül elérhető oldalunk az egyik legoptimálisabb hirdetési lehetőség városunkban.

 

A jövőben is a fejlesztés elkötelezett hívei leszünk, sok újdonságot tervezünk.

Amennyiben ötlete, javaslata van az oldallal kapcsolatban, kérjük, ossza meg velünk! Alakítsuk együtt a portált olyanná, amilyennek Ön szeretné azt látni!

 

Holnap is várjuk friss hírekkel. Látogasson el hozzánk mindennap!

 

Balczó Kornélia főszerkesztő

Berlinger Gábor webmester

Megosztom a cikket