Fergeteges Szivárvány buli

Immár 20. Ovi bálját tartotta a Szivárvány Óvoda 2012. november 24-én a Művelődési Központban. 
A bál elején Kőrösi Péterné óvodavezető köszöntötte a jelenlévő vendéget ? köztük dr. Csutoráné dr. Győri Ottília polgármestert, Scrotti Jánost, a Német Kisebbségi Önkormányzat elnökét, és megköszönte azon szülők segítségét, akik aktívan kivették részüket a szervezésben.

 

 

 

 

 

 

Az est műsoros produkciókkal vette kezdetét.  Először a Botafogó Táncegyüttes táncospárja ? Szkala Gyöngyi és Poór István ? latin mixet táncoltak (művészeti vezető: Dalotti Tibor). Ezután néhány vállalkozó szellemű szülő és óvodapedagógus Palotai Boris: A gyűrű c. vidám novelláját adta elő, nagy átéléssel és sikerrel.  
A műsor zárószámaként a Bojtár Egyesület tagjai szatmári táncokat mutattak be (művészeti vezető: Menczingerné Bokor Andrea és Menczinger Tibor). 
A fiatalok ezután megtáncoltatták a vendégeket is, ezzel kezdetét vette a bál. 

Az est folyamán nemcsak a DJ Árpy által szolgáltatott zene, hanem a Kacsa csoport szülei által szervezett vidám, játékos feladatok is biztosították a fergetegesen jó hangulatot. 
Akik jelen voltak, szemlátomást igen jól érezték magukat, és remélem, az ilyen alkalmak is elősegítik az óvodai közösség összekovácsolódásának lehetőségét.

Többek bánatára (már) hajnali 3 órakor véget ért a mulatság.

A bál bevételéből a gyermek részére játékokat vásárolunk a karácsonyfa alá.
Kollégáim és a gyermekek nevében köszönetet mondok mindenkinek, aki hozzájárult a bál sikeres lebonyolításához.

Külön köszönet illeti a tombolatárgy felajánlókat, akik a következők voltak:
dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia polgármester, a Ramor szülők, a Szabó szülők, a Berta szülők, Scrotti János, a Pethő szülők, GumaX Bt., Marcsi fodrász, Rozál fodrász, Franke Judit kozmetikus. Kórósi Miklós vegytisztító, a Keszi Kamra, a Betűtészta Könyvesbolt, a Gyógyászati eszközök boltja, Falatka kávézó, Lukács Mónika és Resszer Gábor, Schlachta virágbolt, Kardos Gáborné, BaritzZone Kft., Lipót pékség, Jókenyér pékség, Szöszi cukrászda, Grafl cukrászda, Grafl Magdolna, Éva drogéria, Gyopár büfé, Békebeli húsbolt, Pincekulcs, Színe-Java Bt., Paletta Press, az óvoda több dolgozója.

 

Kőrösi Mari

 

Fotógaléria megtekintése itt.

 

 

Megosztom a cikket