Ohr Alajos

Tisztelt Választók!

Köszönöm, hogy 2014-ben hatodik alkalommal is megtiszteltek bizalmukkal és a 2. számú választókerület képviselőjének választottak!

2014. novembere óta a választókerület képviseletén túlmenően alpolgármesterként is szolgálom szeretett városunkat. Ennek keretében a polgármester asszony általános helyettesítésén és munkájának segítésén túlmenően a reál szférához tartozó szakterületeket felügyelem. A városunkban létrejött fejlesztések megvalósulásának, és a hamarosan induló újabb fejlesztések előkészítésének aktív részese voltam, egyes szakterületek irányítását – mint például a közösségi közlekedés fejlesztése – önállóan végeztem, csakúgy, mint egyes közszolgáltató cégekkel a kapcsolattartást. Egyik legnagyobb személyes eredményemnek tekintem korábban a 222-es, majd idén az új 188, 188E járatcsalád beindítását, de büszke vagyok minden közösen elért és előkészített eredményünkre is.

Nem csak városunk egésze, de választókerületünk is folyamatos fejlődésben van. Egyebek mellett teljesen megújult a Kossuth utca belső szakasza, több ingatlan előtt épült új járda, új világítást kapott a posta parkoló, új buszmegálló várók kerültek kihelyezésre. Napokon belül indul a Fő utca alsó szervizútjának felújítása. Elnyert pályázatunk van a Kossuth köz útpályájának átépítésére és várjuk a kedvező döntést ugyanitt a zárt csapadékvíz elvezető rendszer megépítésére benyújtott pályázatunkra. A választókerületben lévő intézmények tekintetében is jelentős fejlesztések történtek: elég, ha a teljesen felújított orvosi rendelőre, a művelődési központ mellett megépült közösségi térre, vagy a felújítás alatt álló Fő utcai bölcsődére gondolunk. Az önkormányzati BVV Kft. egyre hatékonyabb munkájának köszönhetően fokozatosan válnak egyre szebbé, gondozottabbá a közterületeink.

Képviselőként és alpolgármesterként is sokan kerestek fel problémáikkal, igyekeztem mindig legjobb tudásom szerint segíteni a megoldásban.

Sokak szerint még soha nem volt ilyen lendületben a város fejlesztése, mint az utóbbi tíz évben. Ezt a lendületet szeretnénk tartani. Látom a fejlődés irányait és szeretnék benne részt venni, ezért újra indulok képviselőjelöltként a 2. számú választókerületben, további bizalmukat kérve. Amit ehhez felajánlhatok, az az önkormányzati munkában szerzett negyed évszázados tapasztalatom, gyakorlatom, helyismeretem, fáradhatatlan munkavégzésem. Meggyőződésem, hogy jelentős fejődés csak nyugodt, békés közélet esetén lehetséges. A jelenlegi városvezetés ezt 2010-ben megteremtette. Tegyünk együtt azért, hogy ez továbbra is fennmaradjon!

Megosztom a cikket