Mikulás-napi kézilabda est a SZIA-ban

A sport, a mozgás önmagában is öröm, hát még, ha a család is együtt lehet! Gyönyörködhetünk gyermekünk ügyességében és erejében, vagy élvezhetjük, hogy végre van hely szabadon szaladgálni mindenkinek. Itt a lehetőség, hogy példát mutassunk: megcsodálhatjuk az apa, anya cseles dobásait!

 

Önkormányzatunk December 7-én ezért nyitotta ki az általános iskola tornatermét, és Mikulás napi öröm kézilabdára várta a családokat. Az érdeklődés mutatja, nagy az igény városi sport programokra. Az ?Értékes vagy? pályázat keretében most minden hónapban szerveztünk  éjszakai sport-programot, ezúttal  – közkívánatra – kézilabda-tornát. Nagy volt az érdeklődés, néhányan nézőnek jöttek, a társaság kedvéért, de körülbelül 120 fő pályára is lépett. Simon Róbert, a SZIA testnevelés tanára, a város kézilabda-életének egyik fő szervezője, a Budai (Budakeszi) Farkasok edzője irányította a spontán szerveződő csapatok játékát. Tóth Zsolt, a Farkasok oszlopos tagja vállalta a fáradhatatlan bíró szerepét. Doleschall Lőrinc, az iskola tanulója szolgáltatta a lendületet adó zenét. Az önkormányzat üdítővel, szendviccsel igyekezett az elfáradókat felfrissíteni. A Dechatlon sportolást segítő italokat, édességet adott a rendezvényhez és három kézilabdát, amely sorsolással talált gazdára. Az önkormányzat képviseletében Bakács Bernadett hat darab, ötezer forintos Dechatlon utalványt sorsolt ki éjfélkor a játékosok között.

 

Az „Értékes vagy!” projekt egyik célkitűzése, hogy a fiataloknak (és persze mindenkinek) értékes szabadidő-eltöltési lehetőségeket ajánljon itt, a városban. Ennek keretében szerveztünk idén többek között éjszakai akadálytúrát, csocsó -bajnokságot, szkander versenyt, ping-pong tornát.

 

Azért, hogy jövőre minden sportos éjjelen sokan lehessünk együtt,  kérjük a budakeszi polgárokat, hogy az ertekesvagybudakeszi@gmail.com e-mail címen juttassák el hozzánk szavazatukat arról, hogy milyen programot szeretnének leginkább a következő alkalommal?

A. teremfocit;

B. kosárlabdát;

C. röplabdát, vagy

D. éjszakai kidobós csapatbajnokságot szervezzünk a város számára.

Válaszukat előre is köszönjük:

 

F-Vass Virág

projekt felelős

Fotógaléria itt.

A Buda Környéki Televízió által készített felvétel megtekintéséhez kétszer kattintson az alábbi képre:

Megosztom a cikket