Közkívánatra: járda épül

Aki erre járt, biztos megbotlott néhányszor a kiálló betondarabokban. Most közkívánatra: járda épül a Fő utca alsó részén.


 

Július 20-ára 1200 m?-es területen, mintegy 1 km-en modern járda épül a református templomtól a végállomásig, ezzel újból szebbé válik Budakeszi.

Dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia polgármester asszony büszkén mutatta a Buda Környéki Televízió riporterének az épülő járdaszakasz építését. Kényelmes, biztonságos szép sétány fog kialakulni a munkálatok befejezése után.

Kovács Lajos Attila, a BVV Kft. ügyvezető igazgatója tolmácsolta a lakók panaszait: ?Elsősorban a járda minőségére, tisztíthatatlanságára panaszkodtak az itt élő emberek. Ideje, hogy 15 éves várakozás után kiváló minőségű járdán közlekedhessenek. A hatvanas évek nagy beton mizériája következtében létesültek ezek a járdák. Az idő és a téli sózások azonban végletesen tönkretették.?

A lakók nagyon örülnek az egyébként nagy kosszal és zajjal járó építkezésnek: segítenek, áramot adnak, csak legyen minél előbb szép, tartós járda a házuk előtt.

 

Szabó Tibor Mihály

A Buda Környéki Televízió által készített rövid összeállításának megtekintéséhez kétszer kattintson az alábbi képre:

Megosztom a cikket