Kedvezményes  nyári napközis tábor az önkormányzat támogatásával

Ez évben is támogatja Budakeszi város önkormányzata az iskolás gyermekek nyári táboroztatását!

A tanévzáró után két hétig  a Széchenyi István Általános Iskola szervez programokat a tanulóknak.

Az egyébként szokásos étkezési díjat kell csak fizetni. Erre az osztályfőnöknél lehet jelentkezni.

Július 1-től augusztus 9-ig heti turnusokban a Törökbálinti Sportcentrumban lesz nyári napközis tábor,  napi úszással, szervezett játék és sportprogramokkal: foci, kosárlabda, tenisz, tánc, aerobic, napi háromszori minőségi étkezéssel,  melynek az önkormányzat által támogatott ára 13 000Ft egy gyermeknek egy hétre.  Lehetőség van önkormányzati támogatással sport táborba való beiratkozásra, ebben az esetben az ár 17.900Ft. Napi két edzést kapnak a gyerekek, az úszás mellett vívásra, teniszre, kosárlabdára, kispályás focira és táncra lehet jelentkezni.

Támogatjuk a lovaglással egybekötött sport tábort is, melynek ára 23 000Ft. egy hétre. A délelőtti edzés a lovaglás, délután pedig úszás van.

A Törökbálinti Sportcentrum  6 és 14 éves kor között fogadja a gyerekeket.

A felügyeletet 7.30 és 17 óra között biztosítjuk a táborzóknak. Gyülekező az Erkel Ferenc Művelődési Központban van, reggel 7.30ig. 7.30-kor elindul a busz a  Törökbálinti Sportcentrumba. A visszaérkezés időpontja legkésőbb 16.30h.

Augusztus 12 és 16 között Keszi-Köszi nyári tábor lesz a Generációk Házában,(Erdő u. 83.) 8 óra és 16 óra között, /felügyelet  17 óráig/minden nap más élményprogrammal, napi három étkezéssel. Ennek a térítési díja is 13 000Ft.

Az Önkormányzat által támogatott nyári napközis táborokban a Budakeszi lakóhellyel, vagy tartózkodási hellyel rendelkező, életvitelszerűen Budakeszin élő gyermekek vehetnek részt.

Jelentkezni lehet folyamatosan a táborköltség befizetésével az önkormányzat ügyfélszolgálatán. Jelentkezési lap az önkormányzaton kapható, vagy az önkormányzat honlapjáról letölthető.

Érdeklődni lehet munkaidőben:  Tajti Enikőnél a +36 23 535 710/110 telefonszámon, emailben a tajti.eniko@budakeszi.hu címen, vagy Bakács Bernadettnél a +36 30 951 3368-as telefonszámon, emailben a  bede.bakacs@gmail.com címen.

Csatolmányok

Megosztom a cikket