Kapott-e kérdőívet az önkormányzattól?

A Zsámbéki medence autóbuszos közlekedésének fejlesztése ügyében a Budapest Fejlesztési Központ kérdéseire így válaszolt a képviselő-testület:
 Nem támogatjuk a fakivágásokat a Fő téri parkban, nem kell 4 sávos út, nem támogatjuk a Fő utca Erkel utca és a gyógyszertár közötti teljes szakaszán a két oldali buszsáv kialakítását!
 Közlekedési csomópontot nem, közparkot igen a Dózsa György térre! Nem támogatjuk a Táncsics Mihály utca keleti oldalának összekötését a Fő utcával.
 Az átkötő út ügyében minden budakeszi lakos véleményét kérdőíven kérjük ki. Az íveket még idén eljuttatjuk a postaládáikba.
Január 17-én hétfőn 18 órakor az Erkel Ferenc Művelődési Központban lakossági fórumot tartunk.
A helyes döntés előtt a környezetvédelmi és közlekedési szakemberek véleményét is kérem arról, hogy a tervezett átkötő út nyomvonalai milyen természeti értékeket károsíthatnak, és megvalósításuk esetén milyen környezeti hatásokkal kell számolnunk, illetve az elkerülő út mennyiben jelentene megoldást Budakeszi közlekedési gondjaira.
A Nádas-tó újraélesztésének feltételeiről pedig tanulmánytervet készíttetünk.
A környezeti értékeink védelme és a közekedési problémák megoldása egyaránt fontos szempont az önkormányzati képviselők számára.

– irta december 16-án a hivatalos Facebook oldalán dr. Győri Ottilia polgármester.

A kérdőívek elkészültek és a postaládákba történő szórásuk napok óta tart.
Több visszajelzést kaptunk, hogy a terjesztés hiányos, nem mindenhova jutott el az önkormányzat tájékoztató kérdőíve, amelyet csatoltunk az alábbi linken és a fotókon.
Kérünk minden kedves budakeszi lakost, hogy akihez nem jutott el a postaládájába ez a tájékoztató kérdőív, jelezze ezt itt a bejegyzés alatti kommentben, hogy továbbítani tudjuk a pótlási kérést a terjesztő felé (a címüket írják meg).
A Városháza portáján lakcímkártya felmutatásával továbbra is hozzá lehet jutni a kérdőívekhez.

https://varoshaza.budakeszi.hu/kerdoiv/

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2992328104411015&id=1869523993358104

Megosztom a cikket