Jazz Est a Gesztenyésben

A Budai Gesztenyés étteremben 2014. május 23-án 19.00 órakor este 7 óra lesz a második élő zenés Jazz Est a SparKing zenekar fellépésével, a legendás Benkó Dixieland Band zenészeivel.

 

Szalóczy Dóra zenepedagógus, a Cérna hangversenyek szervezője elmondása szerint minden hangversenyen a nézők között látta Csikós Miklós nagybőgőst. A zenész felajánlotta, hogy szívesen eljönnek zenélni, ami november 16-án meg is valósult.  A zenekar egyébként is helyszínt keresett, ahol havonta egyszer zenélhetnek. A Budai Gesztenyés étterem kiváló helyszín erre a célra: az igényes zene mellett lehetőség van egy kis kikapcsolódásra, egy jó vacsorára vagy csak egy pohár sörre, beszélgetésre.

Csikós Miklós, a SparKing Klub zenésze kifejtette: improvizatív dzsessz zenét játszanak, de a swing, a latin dzsessz sem idegen tőlük. Próbálják kiszolgálni az érdeklődők ízlését, azokét is, akik táncolni szeretnének. Fontos, hogy a helyiek találjanak társasági helyet vacsorára, táncra, zenehallgatásra, mindezt kulturált környezetben. Az a tervük, hogy havi rendszerességgel lenne estjük, jövő hónaptól már teraszon is zenélhetnének.

Hegedűs János étteremvezető örömmel említette: telt házzal üzemel a rendezvény. Az étterem próbál igazodni a rendezvényekhez (pl. mediterrán hangulattal vagy a húszas évek dzsessz zenéje mellé a korszak ételeit próbálják kínálni).

 

Szabó Tibor Mihály

 

Kedves Vendégünk!
Nagyon örülök a jó időnek. Egyrészt csodaszép a Gesztenyés kerthelyisége ebben a napsütésben, másrészt május 23-án a SparKing koncertet így kint tudjuk megtartani.

Gondolom, mondanom sem kell, hogy mennyire hangulatos estének nézünk elébe, ugye? Egy kis zene és tánc, miközben friss levegőn élvezed az ételek ízét és az italok zamatát. Leírhatatlan élmény.
A jó hír, hogy még Te is jöhetsz, mert van számodra helyünk, ha érdekel, kattints ide: http://bit.ly/SparKingKoncert vagy hívd a +36 23 450 534-es telefonszámot.
Belépő 1 000 Ft, amiből 500 Ft a helyszínen lefogyasztható!
KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG MILYEN VOLT AZ ELŐZŐ BULI!!!

A Budai Gesztenyés Étteremben 2014. május 23-án 19.00 órakor este 7 óra lesz a második élő zenés Jazz Est a SparKing zenekar fellépésével, a legendás Benkó Dixieland Band zenészeivel!

Megosztom a cikket