Tegyen javaslatot a Budakeszi Egészségügyért díj adományozásához

Budakeszi Város Önkormányzata 2014. július 4-én, a Semmelweis-nap alkalmából szervezett ünnepségen az egészségügyi ellátás érdekében kifejtett kiemelkedő szakmai vagy közszolgálati tevékenységet vagy a településhez köthető, az egészségügy területén végzett kimagasló munkát, példaértékű eredményeket elismeri és díjazásban részesíti.

 

 

Tisztelt Állampolgárok!

 

Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete attól a céltól vezérelve, hogy a város szolgálatában kiemelkedő érdemeket szerzett személyeket és szervezeteket méltó elismerésben részesíthesse, valamint életművüket, személyüket és cselekedetüket megfelelőképpen értékelve állíthassa példaként a jelen- és az utókor elé, Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyarország címerének és zászlajának használatáról, valamint állami kitüntetéseiről szóló 2011. évi CCII. törvény 24. § (9) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján 2013. szeptember 26-ai ülésén

 

BUDAKESZI EGÉSZSÉGÜGYÉRT DÍJAT

 

alapított.

 

A Budakeszi Egészségügyért díjra magánszemély, szervezet, közösség tehet javaslatot. Az elismerésre érdemes személy elhalálozása esetén posztumusz kitüntetés adományozható.

 

Kérem városunk lakosságát, hogy indokolással ellátott írásos javaslataikat

 

2014. június 20. (péntek) 12 óráig

 

a Budakeszi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatára (2092 Budakeszi, Fő u. 179.) vagy e-mailen a pm.titkar@budakeszi.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre eljuttatni szíveskedjenek!

 

 

 

dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia

polgármester

Megosztom a cikket