Ilyen volt 2012

Miután szerencsésen túléltük a világvégét, bátran kijelenthetjük, hogy 2012 a Budakeszi Vadaspark életében sikerekkel tarkított, eseménydús év volt! Annak ellenére, hogy az időjárás nem volt mindig kegyes hozzánk (forró, száraz nyár és zord tél az év elején), összesen 145 000 természetbarát ember látogatott el hozzánk a múlt évben, ebből a legnagyobb arányban családok, illetve gyermekcsoportok voltak. 2013-as programjainkkal is elsősorban nekik szeretnénk kedvezni, az ő ?igényeikre szabtuk? rendezvényeinket.

 

 

 

 

A hónapok közül elsöprő fölénnyel május viszi a pálmát, ekkor ugyanis összesen 22 000 látogató választott minket, a friss levegőt, a gyönyörű környezetet és persze az elbűvölő állatokat.

 

 

Külön öröm számunkra, hogy a látogatók állatainkat nem csak nézni szeretik, ragaszkodásukat tevőlegesen is kimutatják: az örökbefogadó ?szülők? tábora az előző évhez képest 2012-ben megduplázódott ? ezúton is köszönjük szőrmés és/vagy tollas barátaink nevében!

 

Igen aktív és népes rajongótábor gyűlt össze a Facebook-on is, jelenleg 4000 fölött van azok száma, akik figyelemmel kísérik tevékenységünket a közösségi oldalon, szeretik és meg is osztják az általunk közzétett fotókat, híreket, eseményeket. 2012-ben 770 bejegyzés jelent meg a Budakeszi Vadaspark Facebook oldalán, amelyekre éves szinten mintegy másfél millió visszajelzés érkezett.

A virtuális világnál maradva: 2012-ben weboldalunkat több mint 160 000-en látogatták, és közel 600 000 oldalletöltés történt.

 

A Kisállat Sulival és az Éjszakai szakvezetés programsorozatunkkal hagyományt teremtettünk a Budakeszi Vadasparkban, közben pedig megnyugodva konstatáltuk, hogy minden rendben van a világgal; az emberek nem felejtették el, hogyan kell élni, játszani és nevetni, hisz a nem mindennapi és kicsit őrültebb éjszakai programunkon is több mint 2000-en vettek részt tavaly. Egyéb rendezvényünkön majd’? 20 000 ember látogatott el hozzánk.

 

Sokat szerepeltünk a médiában, legnagyobb nézettséget (elérést) egy kereskedelmi csatorna Kisállat Suli riportja érte el, a pontos adatok szerint 1,2 millióan látták a műsort. A 2012-es évre általánosságban elmondható, hogy jelentősen megnövekedett a média megjelenések száma, a Budakeszi Vadaspark egyre többet szerepel országos médiumokban is. Ez köszönhető a folyamatos online kommunikációnknak, a kiépített kapcsolatoknak és az egyre bővülő programkínálatnak. Legtöbbet ?foglalkoztatott? médiasztárjaink: az európai bölény, mosómedve, sakál, barnamedve, muflon és a gímszarvas. Szerencsére őket egyáltalán nem részegítette meg a csillogás és a hírnév, tapasztalatból mondjuk: ugyanolyan szerény, bűbájos teremtmények maradtak, mint a sztárság előtt voltak.

 

 

Nem titkolt célunk, hogy 2013-ban különleges, színes, érdekes és sosem látott-hallott programokkal kápráztassuk el vendégeinket! Bár nem tettünk újévi fogadalmat, ?erdőbarát becsületszavunkra? ígérjük, hogy emlékezetes élményekkel, felejthetetlen eseményekkel háláljuk meg az emberek szeretetét, hűségét és támogatását!

 

Budakeszi Vadaspark

Megosztom a cikket